با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور

بازدید از کارخانه فرآورده های گوشتی پاک تلیسه (202) انجام شد

سه‌شنبه، 30 بهمن 1397 - 15:51 البرز 1015
روز دوشنبه 29 بهمن ماه مهندس مومنی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی، دکتر آذرنوش مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و مطالعات اقتصادی، خانم دکتر عربشاهی رییس سازمان برنامه و بودجه استان البرز، دکتر توکلی مدیر کل دامپزشکی استان و جمعی از کارکنان سازمان برنامه و بودجه کشور از کارخانه فرآورده های گوشتی پاک تلیسه بازدید به عمل آوردند.

امید بانوان؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، این بازدید به منظور آشنایی مجموعه سازمان برنامه و بودجه کشور با فعالیت‌های دامپزشکی در موضوع نظارت‌های بهداشتی و کنترل انتقال و جابجایی گوشت، مرغ و دیگر فرآورده‌های خام دامی و مراحل تولید و فرآوری این محصولات و نیاز این صنعت بر نظارت‌های مستمر دامپزشکی بر نحوه انتقال گوشت بازرسی و نظارت بر تولید و بسته بندی گوشت مرغ و فرآورده‌های گوشتی انجام شد.

دکتر آذرنوش مدیر کل دفتر برنامه، بودجه و مطالعات اقتصادی گفت: نحوه نظارت‌های سازمان دامپزشکی کشور به نحوی است که از دام زنده، بازرسی‌های قبل و بعد از کشتار، انتقال بهداشتی بر اساس ضوابط بهداشتی قرنطینه ای و مراحل آماده سازی برای فرآوری یعنی درواقع این نظارت از مزرعه تا سفره را شامل می شود و در تمام این فرآیند دامپزشکان بخش دولتی و مسئولین فنی بهداشتی نظارت های فنی و بهداشتی خود را اعمال می نمایند.

در ادامه این بازید مدیر کارخانه پاک تلیسه با توضیح مراحل و فرآیند تولید و انواع محصولات تولیدی کارخانه بر اهمیت نظارت های دامپزشکی گفت: در این کارخانه و در تولید سوسیس، کالباس و انواع فرآورده های تولیدی عمدتا از گوشت های وارداتی استفاده می‌گردد و این گوشت ها با نظارت‌های مستقیم دامپزشکی از مبدا تا تولید فرآورده صورت می پذیرد که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.