آرشیو، 1 فروردین 1395 - 19:24

مسمومیت‌های غذایی شایع‌ترین بیماری‌های سفر

یک کارشناس بهداشت مواد غذایی، مسمومیت های غذایی را شایع ترین بیماری های حین سفر عنوان کرد.

کرج - امید بانوان: مهر نوشت؛ حسین عبدالعزیزی گفت: غذاهای باقیمانده حتما می‌بایست در یخچال نگه‌داری شود و در صورت عدم دسترسی به یخچال، یخدان و فریز از مصرف دوباره غذایی که بیش از 2 ساعت از پخت آن می‌گذرد باید پرهیز کرد.

وی با بیان اینکه دست‌ها، تمام سطوح و وسایل آماده سازی غذا را می‌بایست با مایع ظرفشویی و آب گرم قبل و پس از تماس با گوشت مرغ و ماهی خام شسته شود، افزود: رعایت بهداشت فردی همچون شست و شوی مکرر دست‌ها با آب گرم و صابون و کوتاه نگه داشتن ناخن‌ها به حفظ سلامت کمک می‌کند.

این کارشناس بهداشت تغذیه تصریح کرد: می‌بایست همواره تخم مرغ را به طور کامل بپزید و هیچوقت قاشق یا کاسه‌ی حاوی تخم‌مرغ خام را در دهان نگذارید. عبدالعزیزی گفت: هنگامی که در بیرون از منزل کباب می‌پزید، از ظروف تمیز برای کباب‌های پخته استفاده کنید و هیچوقت ظروفی را که در آنها گوشت خام قرار داشته و هنوز شسته نشده برای کباب‌های پخته استفاده نکنید.

وی ادامه داد: در حد امکان غذا را شخصا آماده کرده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری‌های نامطمئن و یا خرید مواد غذایی از دستفروشان خودداری شود و در صورت استفاده از غذای رستوران‌های بین راه، غذا را به صورت کاملا داغ و یا کاملا سرد مصرف کنید.

عبدالعزیزی در پایان گفت: در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ استفاده و نحوه نگهداری آن که بر روی برچسب بسته بندی غذا نوشته شده دقت شود.

انتهای پیام/ 

کدخبر: 348


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise