آرشیو، 28 اردیبهشت 1396 - 16:07

پایین آمدن فشار خون با سالاد ترخون

سالاد ترخون، فشارخون تان را پایین می آورد ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

کرج - امید بانوان؛ مجله دلگرم به قلم مریم امینی نوشت؛ سالاد ترخون، فشارخون تان را پایین می آورد ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

مواد لازم برای سالاد ترخون :

عدس 250 گرم

سیر (له شده) 1 حبه

ترخون (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای 4 قاشق سوپخوری

خامه 1 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی (فیله و خرد شده) 2 عدد

زیتون سیاه (خرد شده) 50 گرم

جعفری (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری

لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) 1 عدد

سس خردل (یا دانه خردل) 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

روش پخت سالاد ترخون : عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.) پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید.

بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید. گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید. سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

انتهای پیام/ 

کدخبر: 422


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise