دوشنبه، 20 اردیبهشت 1400 - 16:15

کوکوی نخود فرنگی برای سفره افطار

کوکوی نخودفرنگی یکی از غذاهای محلی خوش طعم است که طعم آن با کوکو سبزی متفاوت است و این روزها برای سفره افطار، طرفداران خاص خودش را دارد.

البرز- امیدبانوان؛ از نکاتی که در مورد تغذیه در ماه رمضان باید به آن توجه کرد میزان غذاخوردن است که در زمان افطار می‌بایست از غذاهای سبک و کم حجم استفاده کرد؛ در این قسمت با طرز تهیۀ کوکوی نخودفرنگی با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:
نخود فرنگی پخته: نصف پیمانه
سیب زمینی: ۴ عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
جعفری خرد شده: 1  قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار لازم
پودر زیره: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و آن‌ها را رنده ریز کنید، سپس آب سیب زمینی‌ها را بگیرید و پیاز و سیر رنده شده را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سپس نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زیره و ادویه کاری و جعفری خرد شده را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
در آخر نخود فرنگی پخته شده را اضافه کنید و با بقیه مواد خوب مخلوط کنید، در یک ماهیتابه نچسب مایه کوکو را ریخته و اجازه دهید یک طرف آن سرخ شود.
سپس آن را برش زده و برش گردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود، می‌توانید از مایه کوکو قاشق قاشق برداشته و داخل ماهیتابه بریزید.

 

نوش جان...

کدخبر: 5111


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise