امید بانوان؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز، این بازدید به منظور آشنایی مجموعه سازمان برنامه و بودجه کشور با فعالیتهای دامپزشکی در موضوع نظارتهای بهداشتی و کنترل انتقال و جابجایی گوشت، مرغ و دیگر فرآوردههای خام دامی و مراحل تولید و فرآوری این محصولات و نیاز این صنعت بر نظارتهای مستمر دامپزشکی بر نحوه انتقال گوشت بازرسی و نظارت بر تولید و بسته بندی گوشت مرغ و فرآوردههای گوشتی انجام شد.
دکتر آذرنوش مدیر کل دفتر برنامه، بودجه و مطالعات اقتصادی گفت: نحوه نظارتهای سازمان دامپزشکی کشور به نحوی است که از دام زنده، بازرسیهای قبل و بعد از کشتار، انتقال بهداشتی بر اساس ضوابط بهداشتی قرنطینه ای و مراحل آماده سازی برای فرآوری یعنی درواقع این نظارت از مزرعه تا سفره را شامل می شود و در تمام این فرآیند دامپزشکان بخش دولتی و مسئولین فنی بهداشتی نظارت های فنی و بهداشتی خود را اعمال می نمایند.
در ادامه این بازید مدیر کارخانه پاک تلیسه با توضیح مراحل و فرآیند تولید و انواع محصولات تولیدی کارخانه بر اهمیت نظارت های دامپزشکی گفت: در این کارخانه و در تولید سوسیس، کالباس و انواع فرآورده های تولیدی عمدتا از گوشت های وارداتی استفاده میگردد و این گوشت ها با نظارتهای مستقیم دامپزشکی از مبدا تا تولید فرآورده صورت می پذیرد که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.