تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : البرز
خبرنگار :
کدخبر : 10157
تاریخ : یکشنبه، 20 شهریور 1401 - 09:05
نماینده عالی دولت در البرز اعلام کرد؛ ۸۶ موکب از البرز در اجتماع بزرگ اربعین پذیرای زائران هستند استاندار البرز گفت: این استان با برپایی ۸۱ موکب در کربلا و نجف، سه موکب در مرز مهران و ۲ موکب در مرزهای مهران و خسروی در اجتماع بزرگ اربعین آماده پذیرایی از زائران اباعبدالله الحسین (ع) شده است.

البرز- امید بانوان؛ مجتبی عبداللهی در نشست ویژه ستاد اربعین استان البرز افزود: حدود ۷۳ هزار زائر از استان البرز راهی کربلای معلی و حضور در اجتماع بزرگ اربعین شده‌اند.

وی تأکید کرد: باید تمام تدابیر لازم اتخاذ شود تا حضور مردم در اجتماع بزرگ اربعین تسهیل شود و با هماهنگی‌های صورت گرفته  تمام امور طبق برنامه در حال اجرا است.

عبداللهی ادامه داد: عشق به امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان، مردم را به سمت کربلا کشانده، بنابراین به‌رغم اطلاع رسانی‌های صورت گرفته مبنی بر اینکه مرزها نمی‌توانند به این خیل عظیم جمعیت خدمات ارائه دهند، افراد زیادی بدون ثبت‌نام و هماهنگی، مراجعه کرده‌اند.

وی افزود: اکنون علاوه بر اینکه باید در جهت تسهیل سفر زائران اقدام کنیم، باید برنامه کاملی برای بازگشت آنان نیز داشته باشیم که بر این اساس اتوبوس‌هایی برای بازگشت زائران از کربلای معلی پیش‌بینی شده است.