مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان :
البرز از نظر فضای آموزشی در رتبه آخر جدول کشوری قرار دارد
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز گفت: استان البرز از نظرفضای آموزشی در رتبه آخر جدول کشوری قرار دارد
البرز-امید بانوان؛ «محسن پورگلیان» روز یکشنبه در بیست و چهارمین همایش تکریم از خیرین مدرسه ساز استان البرز که در جاده چالوس کرج برگزار شد، اظهار داشت: خیرین از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ۲۴۰ مدرسه با بیش از یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس در این استان احداث کرده اند اما به همراهی و ساخت مدارس بیشتری نیاز داریم.
وی بیان کرد: اکنون برای ساخت کلاسهای درس در البرز به ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است بنابراین دست یاری به سمت خیرین دراز می کنیم.
وی یادآورشد: بر همین اساس جشنواره خیرین مدرسه ساز سالانه برای تکریم، تجلیل و تقویت روحیه همدلی و همفکری در استان البرز برگزار میشود.
پورگلیان ادامه داد: مجمع خیرین مدرسهساز البرز با هدف برطرف کردن نیازها، کمبودها و مشکلات فضاهای آموزشی در این استان شکل گرفته و با آموزش و پرورش همراه و همگام است.
وی، رشد سالانه جمعیت در استان البرز را حدود ۲ برابر میانگین کشوری عنوان کرد و گفت: با وجود این کمترین سرانه فضای آموزشی در کشور مربوط به البرز است که افزایش سرانه و توسعه فضاهای آموزشی بدون کمک خیرین مقدور نیست.
مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان البرز خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه ساز افزون بر ساخت فضاهای آموزشی تاکنون نیز ۷۳ پروژه در زمینه کارگاه مهارتی، سرویس بهداشتی، نمازخانه، سالن ورزشی داخل مدارس در استان البرز اجرا کرده اند.