تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : کرج
خبرنگار :
کدخبر : 13156
تاریخ : یکشنبه، 06 فروردین 1402 - 15:12
بر اساس مصوبه شورای شهر صورت گرفت؛ تکریم پرسنل آتش‌نشان و غسال در طرح بازنشستگی و بازخریدی دبیر شورای اسلامی شهر کرج گفت: در اجرای مصوبه شورای اسلامی شهر کرج درخصوص بازنشستگی و بازخریدی کارکنان مدیریت شهری، پرسنل آتش‌نشان و غسال تکریم ویژه شدند.

کرج – امید بانوان؛‌ «فاطمه منعمی» اظهار داشت: در راستای چابک‌سازی بدنه مدیریت شهری طرح بازخریدی و بازنشستگی پیش از موعد کارکنان به تصویب شورای اسلامی شهر کرج رسید.

 وی در تشریح این اقدام بیان کرد: با توجه به زحمات پرسنل خدوم شهرداری در حوزه‌های عملیاتی سازمان آتش‌نشانی و آرامستان‌ها مقرر شد تا نیروهای آتش‌نشان و غسال در زمان اجرای طرح به ازای هر سال خدمت معادل 2 ماه سنوات دریافت نمایند که این مصوبه در راستای توجه بیشتر و قدردانی از زحمات پرسنل عملیاتی و خانواده‌های آنان بوده است. 

دبیر شورای اسلامی شهر کرج در ادامه با تاکید بر اهمیت و نقش نیروی انسانی اظهار داشت: مهم‌ترین و ارزشمند‌ترین سرمایه در سازمان نیروی انسانی است و توسعه و تحول مجموعه با نیروی انسانی کارآمد و توانمند محقق می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: راهبری کارکنان از اهمیت بالایی برخوردار است که همواره شورای اسلامی شهر بر شناسایی نیروهای متعهد و متخصص و بکارگیری آنان در مشاغل تاکید داشته است.

منعمی در پایان با بیان این مهم که در دوره ششم شورای اسلامی شهر کرج به منابع انسانی توجه ویژه‌ای شده است، تاکید کرد: همواره در راستای ایجاد آرامش و آسایش کارکنان به ویژه در حوزه‌های عملیاتی تلاش می‌شود.