تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : اقتصادی
خبرنگار :
کدخبر : 13346
تاریخ : سه‌شنبه، 22 فروردین 1402 - 13:18
قیمت جدید مرغ و گوشت اعلام شد وزیر جهاد کشاورزی گفت: مرغ منجمد ایرانی، بهداشتی، باکیفیت و قیمت مناسب در دسترس است و کمبودی در تامین مرغ منجمد نداریم.

اقتصاد . امید بانوان؛‌ وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه در تامین مرغ منجمد در کشور هیچ کمبودی وجود ندارد، گفت: قیمت مرغ منجمد مشخص و کیلویی ۴۰ هزار تومان است که چند هزار تومان هزینه‌های جانبی به آن اضافه می‌شود.

«سید جواد ساداتی نژاد» افزود: مرغ منجمد ایرانی بهداشتی، باکیفیت و قیمت مناسب در دسترس است همچنین گوشت منجمد گوساله و گوسفند ایرانی نیز عرضه می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: بیش از ۱۸ هزار تن گوشت قرمز با قیمت ۱۵۵ هزار تومان و ۵۲ هزار تن گوشت مرغ منجمد با قیمت ۴۰ هزار تومان توزیع شده‌ و این توزیع همچنان استمرار دارد، هیچ مشکلی در تامین نیست و امیدواریم بتوانیم شرایط مطلوبی برای مردم فراهم کنیم.