تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : فردیس
خبرنگار :
کدخبر : 13559
تاریخ : شنبه، 09 اردیبهشت 1402 - 23:29
عضو شورای شهر خبر داد؛ آرامستان ۲۲ هکتاری شهر فردیس احداث می‌شود عضو شورای اسلامی شهر فردیس گفت: آرامستان 22 هزار متری شهر فردیس با تلاش همکارانم در شورای اسلامی شهر و شهرداری فردیس و حمایت‌های امام جمعه این شهرستان احداث می‌شود.

بفردیس. امیدبانوان؛  سید حمید یعقوبی از تصویب طرح احداث آرامستان فردیس در کارگروه امور زیربنایی و محیط زیست استان البرز خبر داد و اظهار کرد: پیگیری برای احداث آرامستان این شهر که از مطالبات به حق شهروندان فردیسی است، از دوره اول شورای اسلامی شهر فردیس آغاز و با تلاش همکارانم در شورای اسلامی شهر و شهرداری فردیس و حمایتهای امام جمعه این شهرستان به ثمر نشست و به زودی احداث میشود.

وی در ادامه افزود: روند برگزاری مناقصه، انتخاب پیمانکار و … برای احداث آرامستان فردیس پس از تصویب نهایی طرح در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان انجام می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر فردیس با اشاره به تاکیدات امام جمعه شهرستان فردیس مبنی بر احداث آرامستان مختص فردیس، گفت: زمینی به مساحت ۲۲ هکتار در ضلع جنوبی نیروگاه منتظرقائم(عج) برای احداث آرامستان این شهر جانمایی شده و تمامی مجوزها و موافقت‌نامه‌های لازم از اداره کل محیط زیست البرز، شبکه بهداشت فردیس، ادارات برق، آب و گاز نیز در این راستا صادر شده‌ است.

وی تصریح کرد: از اولین مکاتبه همکارانم در شهرداری فردیس برای دریافت مجوز احداث آرامستان در فردیس، تا تصویب این طرح در کارگروه زیربنایی و محیط زیست استان حدودا یک سال می‌گذرد؛ در این بازه زمانی در بیشتر از ۲۵ جلسه کاری برای رسیدن به این هدف تلاش کرده‌اند که این مهم شایسته تقدیر است.