تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : البرز
خبرنگار :
کدخبر : 14196
تاریخ : سه‌شنبه، 06 تیر 1402 - 21:06
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان البرز: کسب رتبه چهارم در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز فرهنگیان کشور رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان البرز از کسب رتبه چهارم در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز فرهنگیان کشور خبر داد.

البرز. امیدبانوان؛ «هادی خان محمدی» گفت: این دوره از مسابقات در ۵ رشته قرائت، حفظ ده جز، حفظ کل قرآن کریم، نهج البلاغه و روش تدریس احکام در دو گروه مردان و زنان برگزار شد که از استان البرز سه نفر نماینده در این مسابقات شرکت کردند و در پایان «لیلا خزایی» از شهرستان ساوجبلاغ موفق به کسب رتبه چهارم در رشته حفظ کل قرآن کریم گردید.

 آموزش و پرورش استان البرز این موفقیت بزرگ را که در سایه لطف الهی، عنایات اهل بیت و تلاش های شبانه روزی فعالان جامعه قرآنی به دست آمده است، خدمت جامعه فرهنگی استان تبریک عرض می نماید.