تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : البرز|ورزشی
خبرنگار :
کدخبر : 14448
تاریخ : چهارشنبه، 28 تیر 1402 - 01:07
مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز: ترک فعل در رعایت شئون اسلامی در حوزه ورزش و جوانان پذیرفتنی نیست مجمع عمومی سالیانه هیئت ورزش‌های همگانی استان البرز با حضور سرپرست فدراسیون ورزش‌های همگانی صبح سه‌شنبه ۲۷ تیرماه در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان البرز برگزار شد.

 ورزش. امیدبانوان؛ مجمع عمومی سالیانه هیئت ورزش‌های همگانی استان البرز با حضور «علی خلیلی چیچکی» سرپرست فدراسیون ورزش‌های همگانی، «بهزاد فروغی» مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز، «علیرضا رحمتی» رئیس هیئت ورزش‌های همگانی و اعضای مجمع هیئت در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.

 در ابتدای این نشست «بهزاد فروغی» مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز ضمن تقدیر از زحمات سالیانه این هیئت طی سخنانی تذکر آمیز از اعضا خواست نسبت به انتخاب و اعطای مسئولیت به افراد دقت نظر لازم را داشته باشند و از دادن مسئولیت به افرادی که به هر دلیلی از ساختار قانون و عرف جامعه سرپیچی می‌کنند، خودداری نمایند.

 فروغی با بیان اینکه ایران اسلامی مرهون و مدیون خون پاک ۲۷۰ هزار شهید گلگون کفن است، اظهار داشت: حاکمیت در رعایت اصل حجاب و عفاف و حفظ شئونات اسلامی با کسی تعارف ندارد؛ لذا، بر ما هم واجب است به‌جای مماشات با افراد ساختارشکن از حواشی به‌دور بوده و در انجام رسالت ذاتی خویش حفظ اخلاق و توسعه ورزش را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

 مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در پایان ابراز امیدواری کرد با همدلی و همفکری سرعت کارها را بالا برده و موجب رضایت مردم و ورزشکاران استان را فراهم نماییم.

 «علیرضا رحمتی» رئیس هیئت ورزش‌های همگانی استان البرز نیز در این مراسم با بیان اینکه در ۶ماهه دوم سال جاری جداسازی فدراسیون ورزش‌های همگانی از آمادگی جسمانی رقم خورد که سیب شد دو ماهی برنامه‌های ما با وقفه روبرو شود، حضور «علی خلیلی» را در جایگاه ریاست فدراسیون ورزش‌های همگانی به فال نیک گرفت و گفت: قطعاً حضور مؤثر وی در فدراسیون سبب مضاعف شدن سرعت کارها شده است.

وی با بیان اینکه روزانه 50 ایستگاه ورزشی در سطح استان به توسعه و ترویج ورزش همگانی می‌پردازند که از این تعداد 25 ایستگاه تندرستی در کرج مستقر است، گفت: علاوه بر این، 1200 برنامه مجزا نیز به‌صورت روزشمار تدوین شده که امید است به‌دقت اجرایی شود.

 وی در مورد تأمین بودجه این برنامه‌ها نیز گفت: با توجه به تورم، پیش‌بینی ما این است که بخشی از این بودجه از سوی اداره کل، بخشی از طریق فدراسیون و بخشی نیز از طریق درآمدزایی تأمین شود.

رحمتی در پایان با تأکید بر اهمیت گسترش کارهای فرهنگی در توسعه ورزش گفت: مسلماً فرهنگ‌سازی در این زمینه با ابزاری چون رسانه سهل‌تر خواهد شد و تلاش برای افزایش ضریب نفوذ ورزش در جامعه به بودجه مناسب نیاز دارد که امیدواریم این امر نیز محقق شود.

 در ادامه این آئین، گزارش عملکرد ورزشی و مالی هیئت در سال 1401 قرائت و برنامه‌های سال جاری هیئت به اطلاع مجمع رسیده و مورد تأیید و تصویب اعضا قرار گرفت. همچنین اعضا به حضور «زهرا حسینی» در هیئت‌رئیسه این مجمع رأی مثبت دادند.