تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : کرج
خبرنگار :
کدخبر : 14670
تاریخ : شنبه، 14 مرداد 1402 - 12:09
خزانه‌دار شورای شهر کرج: شهرداری در اضافه‌کاری‌ها از تبعیض جلوگیری کند خزانه‌دار شورای اسلامی شهر کرج بر رفع هرگونه تبعیض در اضافه‌کاری‌ها تأکید کرد و گفت: آشفتگی که در وضعیت اضافه‌کاری‌های کارکنان هست باید سامان داده شود و اصلاح آن در دستور کار قرار گیرد.

کرج . امید بانوان؛  «علی ذبیحی» در نطق پیش از دستور یک‌صد و بیست و چهارمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج ضمن تبریک به آقایان حمید موحدی و علی فروغی که سکان هدایت دستگاه نظارت را برعهده گرفته‌اند، اظهار داشت: با توجه به تذکرات اعلام شده در سنوات گذشته در خصوص پرسنلی که در دستگاه نظارت در سیستم اداری مشغول فعالیت هستند و ۱۸۴ ساعت اضافه‌کاری دریافت می‌کنند بررسی شده و اقدام لازم نسبت به جلوگیری تبعیض و یکسان‌سازی بر اساس نوع فعالیت انجام شود و نتیجه اقدامات به‌صورت گزارش به شورای اسلامی شهر ارسال شود.

 ذبیحی به‌سختی شغل کارکنان سازمان آرامستان‌ها اشاره کرد و افزود: با توجه به‌سختی شغل کارکنان سازمان آرامستان‌ها به‌ویژه غسال‌ها و غساله‌ها و با توجه به پرداخت ۲۰% مازاد بر حقوق این عزیزان در ایام ماضی، اما در سنوات گذشته پرداخت‌ها به‌صورت سلیقه‌ای صورت پذیرفته است.

 خزانه‌دار شورای اسلامی شهر کرج اذعان کرد: با توجه به‌سختی شغل آنها، شهرداری نسبت بررسی موضوع و اقدام لازم در خصوص یکسان‌سازی حقوق اقدام لازم را انجام دهد.

 ذبیحی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کارکنان معاونت خدمات شهری به‌ویژه پاکبانان و همکاران سازمان سیما، منظر و سبزبان، از شهردار درخواست کرد نسبت به تقدیر و تشکر از زحمات این عزیزان به مناسبت ایام محرم به‌صورت شایسته اقدام کند.