تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : کرج
خبرنگار :
کدخبر : 15149
تاریخ : دوشنبه، 13 شهریور 1402 - 14:14
اختلاف خانوادگی زوج کرجی منجر به قتل شد امیدبانوان؛ رئیس پلیس آگاهی استان گفت: مرد ۴۲ ساله‌ای که به دلیل اختلاف با همسرش او را به قتل رسانده بود، توسط پلیس دستگیر و روانه زندان شد.

کرج . امیدبانوان؛ سرهنگ «حکمت اله شجاعی» با اعلام این خبر گفت: در پی مراجعه مردی ۴۲ ساله به کلانتری ۲۴ کمالشهر کرج و اعلام این موضوع که به دلیل اختلاف به همسرش او را به قتل رسانده، بلافاصله این شخص دستگیر و عوامل اداره مبارزه با جرایم جنایی برای بررسی موضوع به محل  قتل اعزام شدند. 

وی افزود: با حضور کارآگاهان در محل وقوع سرقت و انجام تحقیقات مقدماتی مشخص شد که قاتل به دلیل اختلاف با همسر ۳۴ ساله‌اش او را از طریق خفه کردن به قتل رسانده و پس از ساعتی خود را به پلیس معرفی کرده است. 

این مقام انتظامی از تشکیل پرونده و معرفی متهم به مرجع قضائی خبر داد و گفت: قاتل با صدور قرار مناسب روانه زندان شد. 

سرهنگ شجاعی در پایان، به کارگیری سعه صدر و استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره و مددکاری را، راهکاری مناسب برای یادگیری مهارت های رفتاری و کنترل خشم و پیشگیری از وقوع درگیریها و تنش های خانوادگی این چنینی بیان کرد.