تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : البرز
خبرنگار :
کدخبر : 15402
تاریخ : پنجشنبه، 23 شهریور 1402 - 18:16
استاندار: اتحادیه‌ها و اتاق اصناف البرز بر روند توزیع و عرضه کالا نظارت کنند نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: اتحادیه‌ها و اتاق اصناف استان باید بر روند توزیع و عرضه کالاها نظارت داشته باشند تا دست عده معدودی که اهداف ناپسندی دارند و اعتماد مردم را خدشه دار می‌کنند، کوتاه شود.

البرز. امید بانوان؛ «مجتبی عبداللهی» در نشست با هیئت رئیسه جدید اتاق اصناف و رؤسای اتحادیه‌های استان با قدردانی از همراهی اصناف استان در مقاطع مختلف، انتخاب هیئت رئیسه جدید به‌عنوان منتخبان صنوف را تبریک گفت.

وی ادامه داد: درصدد هستیم به بررسی مسائل و موضوعات اصناف استان بپردازیم و برای حل مشکلات و موانع با خرد جمعی چاره‌اندیشی کنیم.

عبداللهی گفت: بر این باور هستم حل مسائل اصناف و ایجاد رضایت و انگیزه در کسب و کار، رضایتمندی مردم را نیز افزایش می‌دهد.

وی با تشریح شرایط استان و ضرورت همراهی صنوف و پویایی در مشارکت‌های اجتماعی با هدف ارتقا زیرساخت های استان و توانمندسازی محله‌های کمتربرخوردار تاکید کرد و افزود: به طور قطع ایجاد رفاه و آسایش برای مردم منجر به بهبود وضعیت اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و... خواهد شد.

استاندار البرز از صاحبان صنوف خواست که با درایت و هوشیاری خود در مناسبت‌های مختلف مردمی حضور یابند و به سهم خود، تبلیغات منفی دشمنان که هدفی جز دسیسه و تفرقه‌افکنی ندارند را خنثی کنند.

وی گفت: کسبه همواره در محله‌ها منشأ همدلی، اعتماد و خیر بوده اند و در استان البرز این رسم زیبا همچنان وجود دارد ولی باید تقویت شود.

وی با بیان اینکه البرز به‌عنوان ایران کوچک در کشور حماسه آفرین خواهد شد، گفت: از جامعه بزرگ اصناف استان دعوت می کنیم که شور و نشاط انتخابات را افزایش دهند و مشارکت حداکثری را داشته باشند.