تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : کرج
خبرنگار :
کدخبر : 16463
تاریخ : دوشنبه، 29 آبان 1402 - 19:03
6 مرکز غیرمجاز تفکیک پسماند پلمب شد رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج از پلمب 4 مرکز غیرمجاز تفکیک زباله در خیابان ارغوان شهری و 2 مرکز دیگر در خیابان المهدی خبر داد.

کرج. امید بانوان؛ «محمدرضا خسروی» با اشاره به اینکه جمع‌آوری مراکز غیرمجاز تفکیک پسماند به صورت جدی در دستورکار قرار دارد، گفت: طی اقدامات صورت گرفته 4 مرکز در خیابان ارغوان شهری پاکسازی شد.

وی با اشاره به اینکه این امر حسب دستور مقام قضایی به مرحله اجرایی در آمد، یادآور شد: همچنین 2 مغازه در خیابان المهدی که اقدام به خرید ضایعات می کردند شناسایی و پلمب شدند.

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه ساماندهی مراکز تفکیک پسماند غیرمجاز در دستورکار قرار دارد، یادآور شد: صاحبان مشاغل می‌توانند با مراجعه به سازمان و ارائه درخواست کتبی، فعالیت خود را ساماندهی کنند. در غیر این صورت مشمول برخورد قانونی خواهند شد.