تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : کرج
خبرنگار :
کدخبر : 20727
تاریخ : سه‌شنبه، 09 دی 1404 - 15:26
ورزش، پادزهر آسیب‌های اجتماعی در محلات کرج؛ مهاجری: توسعه فضاهای ورزشی حق تمام محلات است حسین مهاجری، نماینده شورای اسلامی شهر کرج با تأکید بر اینکه ورزش موتور محرکه نشاط عمومی است، از نهضت ساخت سوله‌های ورزشی در مناطق کمتر برخوردار خبر داد. وی معتقد است ایجاد بستر برای فعالیت سالم جوانان و خانواده‌ها در دل محلات، مؤثرترین راه برای تقویت سرمایه اجتماعی و مقابله با ناهنجاری‌هاست.

کرج. امید بانوان؛ «حسین مهاجری» در نشستی با قهرمانان ورزشی، نگاه شورای ششم را نگاهی «عدالت‌محور» توصیف کرد. وی با اشاره به مصوبات شورا برای ساخت سوله‌های چندمنظوره ورزشی در مناطق مختلف شهرداری کرج، تأکید کرد: «هدف ما این است که فرزندان این شهر در محلات کم‌برخوردار، همان امکاناتی را داشته باشند که در مناطق مرفه وجود دارد.»

عضو شورای شهر کرج تصریح کرد که مدیریت شهری وظیفه دارد با جدیت توسعه فضاهای ورزشی همگانی را دنبال کند، چرا که هر ریال سرمایه‌گذاری در ورزش، هزینه‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی در آینده را کاهش می‌دهد.

مهاجری تأکید کرد: «توجه به ورزش همگانی و حمایت از ورزشکاران، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، از رویکردهای اصلی شورای ششم کرج است و این مسیر با همکاری شهرداری و سایر دستگاه‌های مسئول ادامه خواهد یافت.»

سخن نکته: در مدیریت شهری، مفهوم «عدالت فضایی» (Spatial Justice) به معنای توزیع برابر خدمات و امکانات (مثل پارک‌ها و باشگاه‌ها) در تمام سطح شهر است. وقتی امکانات ورزشی به جای تمرکز در مرکز شهر، به حاشیه‌ها می‌رود، در واقع «حق به شهر» که به دسترسی‌پذیری و دموکراسی در فضاهای شهری تأکید دارد، برای تمامی شهروندان به رسمیت شناخته شده است.

ویترین پیشنهادی؛ اخبار داغ هفته

در پیگیری مطالبات محله‌محور، پیشنهاد می‌کنیم گزارش «رونمایی از منشور خبرنگار محله در البرز» را مطالعه کنید. همچنین، اگر به اخبار مدیریت شهری و بودجه علاقه‌مندید، تحلیل «انتقاد رئیس شورای اسلامی شهرستان کرج از تک‌محوری در شوراها» و نقد عضو فراکسیون زنان درباره «بودجه ۱۴۰۵» را از دست ندهید.