تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : شهربانو
خبرنگار :
کدخبر : 20776
تاریخ : پنجشنبه، 18 دی 1404 - 19:50
تخصیص ۳۰ درصد اعتبارات اشتغال خراسان رضوی به بانوان مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در سفر به تایپاد اعلام کرد: ۳۰ درصد از اعتبارات اشتغال ابلاغی به دستگاه‌های اجرایی استان در سال جاری، ویژه حوزه مشاغل بانوان است.

شهربانو. امید بانوان؛ فاطمه حامد ابریشم‌تاب، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی، در سفر به شهرستان تایباد اعلام کرد: ۳۰ درصد از اعتبارات اشتغال ابلاغ شده به دستگاه‌های اجرایی استان در سال ۱۴۰۴، به حوزه مشاغل بانوان اختصاص دارد. 

وی افزود: «معضل اشتغال تنها با پرداخت تسهیلات خرد برطرف نمی‌شود. احداث بازارچه دائمی فروش محصولات بانوان باید در دستور کار همه دستگاه‌ها باشد و از بستر شبکه‌های اجتماعی و دوره‌های آموزشی برای فروش بهتر استفاده شود.» 

نگاه کلان به مدیریت بانوان: 

فاطمه حامد ابریشم‌تاب با اشاره به حضور بانوان در پست‌های مدیریتی استان گفت: «هم‌اکنون ۲۵ درصد پست‌های مدیریتی خراسان رضوی در اختیار بانوان است، از جمله یک فرماندار، ۶ بخشدار ، یک شهردار و سه دستیار مردمی سازی و یک معاون فرماندار. جامعه امروز به مدیریت مادرانه بانوان نیاز دارد و حضور کمرنگ آنان در برخی سطوح کلان، خلأ ایجاد کرده است.» 

وی همچنین بر ضرورت حضور پررنگ بانوان در انتخابات آینده شوراهای شهر و روستا تأکید کرد. 

پروژه محوری در تایباد: 

در ادامه این سفر، حسین جمشیدی، فرماندار تایباد، از آماده‌سازی زمینی به مساحت ۱۴۰۰ متر مربع در جوار بنای تاریخی مزار مولانا زین‌الدین ابوبکر تایبادی برای احداث «روز بازار دائمی صنایع دستی بانوان» خبر داد. وی گفت: «برای ساخت هشت فضای تجاری در این مجموعه، افزون بر ۶۰ میلیارد ریال از محل درآمدهای شهرداری پیش‌بینی شده است.» 

توان اشتغال‌زایی تعاونی‌ها: 

فرماندار تایباد در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: «هم‌اکنون ۴۵۰ تعاونی در مناطق شهری و روستایی این شهرستان فعال هستند که هر کدام بین ۷ تا ۱۰۰ نفر را مشغول به کار کرده‌اند. این تعاونی‌ها سهم مهمی در اشتغال پایدار این منطقه مرزی دارند.» 

برنامه سفر: 

بازدید از نمایشگاه صنایع دستی، پارک بانوان و غرفه‌های در حال ساخت بازارچه دائمی از برنامه‌های سفر مدیرکل امور زنان استانداری خراسان رضوی به تایباد بود. شهرستان ۱۵۱ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع شده است. 

این گزارش نشان‌دهنده توجه دوگانه سیاست‌گذاران استان هم به تخصیص منابع مالی (۳۰ درصد اعتبارات) و هم به ایجاد زیرساخت‌های ماندگار فیزیکی (بازارچه دائمی) برای رونق کارآفرینی بانوان است.