تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : کرج
خبرنگار :
کدخبر : 20945
تاریخ : دوشنبه، 13 بهمن 1404 - 12:42
دعوت رئیس شورای شهر کرج برای افتتاح پروژه‌های شهری در دهه فجر/ تأکید بر اجرای سریع پروژه شیخ‌آباد و میدان حصارک رئیس شورای اسلامی شهر کرج، با اشاره به تقارن دهه فجر، از شهردار خواست تا برنامه‌ریزی برای افتتاح پروژه‌های آماده بهره‌برداری از جمله سالن‌های چندمنظوره مناطق ۳ و ۷، رینگ ۳۰ متری اسلام‌آباد و کنارگذر مهرشهر را تسریع کند. «مسعود محمدی» همچنین بر ضرورت اجرای سریع پروژه شیخ‌آباد، میدان حصارک و اتصال بلوار باغستان به آتشگاه به عنوان اولویت‌های اصلی شورا تأکید نمود.

کرج. امید بانوان؛ مسعود محمدی، رئیس شورای اسلامی شهر کرج، با تأکید بر لزوم تسریع در اجرای پروژه شیخ‌آباد، اعلام کرد: پروژه‌های میدان حصارک و اتصال بلوار باغستان به آتشگاه از اولویت‌های اصلی شورا بوده و اجرای آن‌ها باید با جدیت و پیگیری مستمر در مدیریت شهری انجام پذیرد.

محمدی همچنین به پروژه‌های محلات از جمله پارک ترابی در منطقه ۴، چندین سرای محله و سایر پروژه‌های محله‌ محور اشاره کرد و خواستار تعیین زمان‌بندی مشخص برای افتتاح این طرح‌ها شد.

وی با گرامیداشت دهه مبارک فجر تصریح کرد: دهه فجر یادآور حماسه بزرگ ملت ایران و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است؛ انقلابی که با رهبری حضرت امام خمینی(ره) و با ایثار، وحدت و ایمان مردم، مسیر استقلال، آزادی و عزت را برای کشور عزیزمان هموار ساخت.

محمدی با تأکید بر لزوم فضاسازی شهری متناسب با این ایام از شهردار کرج خواست تا موضوع تسریع در انجام پروژههای عمرانی را در دستور کار قرار دهد و افزود: لازم است برنامه‌ریزی مناسبی برای افتتاح پروژه‌های آماده بهره‌برداری انجام شود تا همزمان با این ایام و همچنین به‌صورت مستمر تا پایان سال، شاهد افتتاح‌های متوالی پروژه‌های عمرانی باشیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرج همچنین بر تسریع در اجرای پروژه شیخ‌آباد تأکید کرد و گفت: پروژه‌های میدان حصارک و همچنین اتصال بلوار باغستان به آتشگاه از جمله طرح‌های اولویت‌دار شورای اسلامی شهر هستند که اجرای آن‌ها با جدیت از سوی مدیریت شهری انجام می‌شود.