تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : البرز
خبرنگار :
کدخبر : 21721
تاریخ : سه‌شنبه، 03 شهریور 1405 - 22:14
رهایی ۱۴۰ محکوم مالی در البرز با کمک ستاد دیه در پنج ماه نخست سال جاری، 14۰ زندانی و محکوم مالی از زندان‌های استان البرز آزاد شدند که مجموع بدهی آنها بیش از هزار و ۷۰ میلیارد تومان اعلام شده است.

به گزارش امید بانوان؛ حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز، در نشست ستاد دیه استان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کاهش جمعیت زندان‌ها گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه، 140 زندانی و محکوم مالی از زندان‌های استان آزاد شده‌اند.

به گفته او، مجموع محکومیت مالی این افراد بیش از هزار و ۷۰ میلیارد تومان بوده که بیش از ۹۰ درصد آن از محل پذیرش اعسار توسط قضات استان البرز محقق شده است.

فاضلی هریکندی همچنین با اشاره به عملکرد سال گذشته اظهار کرد: در سال گذشته ۶۱۳ زندانی محکوم مالی و جرایم غیرعمد با مجموع بدهی مالی هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان آزاد شدند که بیش از ۸۲ درصد این مبلغ، معادل هزار و ۴۲۲ میلیارد تومان، از محل پذیرش اعسار توسط دادگاه‌های استان البرز بوده است.

رئیس هیئت مدیره ستاد دیه استان البرز با بیان اینکه در حال حاضر ۴۳۹ زندانی بابت محکومیت‌های مالی در زندان‌های استان به سر می‌برند، گفت میانگین بدهی این افراد بیش از ۶ میلیارد تومان است. او همچنین خواستار افزایش سقف کمک‌های ستاد دیه برای آزادی محکومان مالی با بدهی‌های سنگین و مرتکبان جرایم غیرعمد شد.

سید اسدالله جولایی، رئیس هیئت امنا و نایب‌رئیس هیئت مدیره ستاد دیه کشور، نیز در این نشست اعلام کرد از رمضان سال ۱۳۶۹ تاکنون، ۱۹۵ هزار زندانی و خانواده‌های آنان از خدمات این مجموعه بهره‌مند شده و از زندان رهایی یافته‌اند.

او افزود: اکنون نزدیک به ۲۰ هزار زندانی بدهکار مالی یا محکوم به پرداخت دیه‌های غیرعمد در زندان هستند و با توجه به وجود طلبکاران خصوصی، برای تسهیل آزادی این افراد به کمک بیشتر خیرین نیاز است.