تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : تازه های سلامت
خبرنگار :
کدخبر : 3041
تاریخ : جمعه، 02 خرداد 1399 - 01:35
کاهش خطر زایمان زودرس با مصرف بالای سبزیجات در زنان باردار  محققان دریافتند، در زنانی که قبل از بارداری رژیم غذایی سرشار از سبزیجات دارند، خطر ابتلا به زایمان زودرس کاهش می یابد. به گزارش کارشناسان تغذیه مصرف زیاد هویج، گل کلم، کلم بروکلی، کدو تنبل، کلم، لوبیا سبز و سیب زمینی قبل از شروع بارداری به زنان کمک می کند تا بارداری خود را در صحت و سلامت کامل طی کنند.

کرج - امید بانوان؛ سلامانه نوشت؛ زایمان زودرس قبل از ۳۷ هفته حاملگی اتفاق می‌افتد و علت اصلی مرگ و میر در کودکان استرالیا است و هر ساله بیش از هشت درصد زایمان ها در این کشور را تحت تأثیر قرار می دهد.

نوزادان متولد شده قبل از ۳۷ هفته ممکن است دچار مشکلات بینایی و شنوایی، همراه با مشکلات بهداشتی و رشد ضعیف شوند.

رژیم‌های غذایی نزدیک به ۳۵۰۰ زن در استرالیا مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند، و رهبر مطالعه نتیجه گرفت که مصرف سبزیجات نقش مهمی در کمک به کاهش خطر زایمان زودرس دارد.

سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها یا مواد مغذی ضد التهابی هستند که نقش مهمی در کاهش خطر عواقب نامطلوب هنگام تولد نوزاد دارند. زنان قبل از بارداری به برخی مواد مغذی ذخیره شده مانند کلسیم و آهن احتیاج دارند که برای جفت و رشد بافت جنین بسیار مهم هستند.

معمولا به زنان توصیه می‌شود تا قبل از اینکه باردار شوند، به داشتن یک رژیم غذایی سالم تر فکر کنند، زیرا نوزادان تا پایان سه ماهه اول بارداری کاملاً شکل می گیرند.

مداخله و راهکارهای رژیم غذایی برای تغییر رفتار ممکن است برای خانمها مفید باشد چرا که در صورت نارس به دنیا آمدن کودکان ممکن است خطر ابتلا خود کودک را به انواع بیماری ها در مراحل بعدی زندگی افزایش دهد.

پزشکان معتقدند افرادی که در زایمان‌های زودرس متولد شده اند با خطر بیشتری از بیماری های متابولیک و مزمن در بزرگسالی و همچنین رشد شناختی ضعیف و عملکرد تحصیلی روبرو هستند.

انتهای پیام/