تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : سیاسی
خبرنگار :
کدخبر : 4184
تاریخ : چهارشنبه، 08 بهمن 1399 - 14:54
زهره الهیان تاکید کرد؛ لزوم جداسازی فراکسیون جوانان از ورزش رییس فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی گفت که در تلاش هستیم تا فراکسیون جوانان را از ورزش جدا کنیم، چرا که ممکن است موضوعات جوانان در حاشیه ورزش قرار گیرد.

کرج – امید بانوان؛ «زهره الهیان» روز چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه اعضای مجمع ملی جوانان به میزبانی استان البرز با بیان اینکه اعضای جدید مجمع از تجربیات اعضای دوره اول استفاده کنند، افزود: مشارکت ۹۸ درصدی سازمان‌های مردم نهاد جوانان در انتخابات مجمع ملی جوانان به نوعی سرمایه برای کل کشور است.

وی با اشاره به تشکیل نخستین فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد جوانان را در مجلس هشتم گفت: اعتقاد ما بر این است که اگر کارآمدی و توسعه کشور را می‌خواهیم راهی جز این نداریم که ظرفیت و مشارکت مردم را به یاری بطلبیم.

الهیان ادامه داد: در ابتدای راه‌اندازی فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد، برخی اعتماد و نگاه مثبت نداشتند، این در حالی است که در این دوره، بیشتر نمایندگان نگاه مثبت به سازمان‌های مردم نهاد دارند.

وی با بیان اینکه تنها یک معاونت از یک وزارتخانه، جوابگوی نیازهای جوانان نیست خاطر نشان کرد: به همین منظور نیاز است که سایر دستگاه‌ها نیز وظایف خود نسبت به جوانان را انجام دهند.

رییس فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه بامرکز پژوهش‌های مجلس برای حل مشکلات جوانان در تعامل هستیم خاطر نشان کرد: برای حل مشکلات جوانان نیاز به کمک و همکاری مجمع ملی جوانان داریم.