تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : بوی نان، بوی تنور
خبرنگار :
کدخبر : 4795
تاریخ : سه‌شنبه، 31 فروردین 1400 - 15:42
«مسقطی» گـــزینۀ مناسبِ بعد از افــــطار امیدبانوان- مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان لار استان فارس است و به همین جهت آن‌را با نامِ مسقطی شیرازی هم می‌شناسند. امروزه مسقطی هم مانند دسرهایی مثل باسلوق بیشتر به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می‌شود و برای بعد از افطار، گزینۀ مناسبی است.

 

البرز- امیدبانوان؛ مسقطی ساده نوعی حلوا است که از ترکیب نشاسته، شکر و گلاب درست شده و به عنوان شیرینی یا دسر استفاده می‌شود. این دسر خوشمزه سوغاتی بعضی از شهر‌های ایران مانند شیراز، بوشهر و لار است.

یکی از خوبی‌های درست کردن مسقطی در منزل این است که شما با کم کردن مقدار شکر می‌توانید آن را تبدیل به یک دسر رژیمی کنید. مسقطی علاوه بر اینکه بسیار سالم و خوشمزه است، طرز تهیه ساده‌ای نیز دارد. در ادامه قصد داریم ساده‌ترین روش تهیه مسقطی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید!

 

مواد لازم:

 

طرز تهیه و دستور پخت:

1- برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته را از قبل بخیسانید، اول از همه آب و نشاسته خیس خورده را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.

2- بعد از اینکه نشاسته در آب حل شد آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. بعد در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید.

3- شکر را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید و بگذارید تا مواد مخلوط شده بجوشند و غلیظ شوند.

4- در حین قوام آمدن نشاسته زعفران دم کرده را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

5- بعد از اینکه نشاسته به قوام کافی رسید یعنی از فرنی غلیظ‌تر شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.

6- زمانی که مواد خوب جا افتاد و به شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد، ظرف مستطیلی شکلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و روی آن به اندازه دلخواه خلال بادام و پسته بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.

7- بعد از سرد شدن مسقطی را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.

8- هنگام سرو آن را به شکل دلخواه بُرش بزنید و بچینید.

 

نوش جان...