تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : بوی نان، بوی تنور
خبرنگار :
کدخبر : 5024
تاریخ : سه‌شنبه، 14 اردیبهشت 1400 - 17:00
مافین سیب زمینی مناسبِ سفره‌های افطار اگر پوره سیب زمینی دوست ندارید می‌توانید به روش‌های مختلفی آن را به قدری خوشمزه کنید که از طعم دلچسب آن هیچ‌وقت سیر نشوید. مافین سیب زمینی پنیری یکی از آن غذاهایی است که می‌تواند میان‌وعده‌ای عالی و دلچسب باشد و این روزها برای سفره‌های افطار، گزینه‌ای ساده و مقوی است.

البرز- امیدبانوان؛ غذاهایی که با پوره سیب زمینی درست می‌شوند بهتر است داغ سرو شوند. دستور پخت این مافین فوق‌العاده راحت است اما نتیجه کار بسیار حرفه‌ای و شکیل خواهد بود. می‌توانید حتی از سیب زمینی‌های پخته که در یخچال مانده استفاده کنید و این مافین‌های خوشمزه را تهیه کنید.

 

مواد لازم:

پوره سیب زمینی 3 فنجان

تخم مرغ 1 عدد

پنیر چدار رنده شده 1 فنجان

پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب مافین 12 عددی را با اسپری روغن کمی چرب کنید.

پوره سیب زمینی، تخم مرغ، 2 قاشق از پیازچه خرد شده و 3/4 فنجان از پنیر چدار را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را به میزان دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید.

با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید. کمی سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد.

قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه روی مافین سیب زمینی طلایی و برشته شد یعنی مافین آماده است. قالب را خارج کنید و باقیمانده پنیر چدار را روی هر مافین بریزید. مجدداً قالب را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید مافین‌های پنیری خنک شوند.

مافین‌های سیب زمینی پنیری را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید. روی هر مافین را با باقیمانده پیازچه تزئین کنید و بلافاصله به‌صورت گرم نوش جان کنید.

 

نکته: پوره سیب زمینی بسته به مقدار تخم مرغ و پنیر، ممکن است غلظت‌های متفاوتی داشته باشد. اگر مخلوطِ سیب زمینی زیاد سفت شد می‌توانید یک تخم مرغ دیگر به مواد اضافه کنید.