تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : بوی نان، بوی تنور
خبرنگار :
کدخبر : 5410
تاریخ : پنجشنبه، 13 خرداد 1400 - 20:48
تنوع در آشپزخانه با «دنت شکلاتی خانگی» پایگاه خبری امیدبانوان: دنت یک دسر خوشمزه است که از میوه‌های مختلف گرفته تا انواع شکلاتی و کاراملی را شامل می‌شود. اما دوست‌دارانِ شکلات معتقدند: طعم شکلاتی آن، یک چیز دیگر است.

بوی نان، بوی تنور- امیدبانوان؛ دنت شکلاتی یکی از آن دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که بیشتر افراد عاشق آن هستند و برای هر زمان و موقعیتی دسری دلچسب محسوب می‌شود. در این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیۀ این دسر ساده آشنا شده و در مدت زمان کوتاهی در منزل آن را درست کرده و نوش جان کنید.

 

مواد لازم

 

طرز تهیه

ابتدا ظرفی را برداشته و نشاسته، شکر، وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید ، حالا در ظرف دیگری خامه و شیر را با هم مخلوط کرده، هم بزنید تا یکدست و صاف شود.

مخلوط شیر و خامه را به تدریج به مخلوط نشاسته و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.

در این مرحله مخلوط به‌دست آمده را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند.

زمانی که مواد غلیظ شد آن را از روی شعله بردارید و اگر گلوله شده بود آن را از صافی عبور دهید، مواد را در ظرف دسر بکشید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد.

دسر را بعد از آماده شدن از یخچال بیرون آورده، در صورت تمایل با کمی گردوی خرد شده، پسته و شکلات، تزئین و سرو کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد دنت شکلاتی خانگی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدوداً 5دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه است.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.