تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : دخترانه، همسرانه، مادرانه
خبرنگار :
کدخبر : 8465
تاریخ : شنبه، 20 فروردین 1401 - 19:00
واکسن کووید۱۹ در بارداری خطر نقص مادرزادی را افزایش نمی‌دهد محققان به زنان باردار می گویند: تزریق واکسن کووید۱۹ بی‌خطر است و از آنجایی که آن‌ها در معرض خطر بیشتری برای پیامدهای ضعیف و مرگ ناشی از این ویروس هستند، بهتر است آن را تزریق نمایند.

دخترانه، همسرانه، مادرانه- امیدبانوان؛ مهر به نقل از هلث دی نیوز نوشت: مطالعه محققان دانشگاه نورث وسترن شیکاگو نشان داد که واکسن کووید۱۹ با نقایص مادرزادی قابل تشخیص در سونوگرافی مرتبط نیست. این نقایص اصلی مادرزادی عبارتند از: عدم تشکیل درست قلب کودک یا ستون فقرات کودک.

دکتر راشل رادرمن- سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «یکی از دلایلی که زنان در بارداری مخالف واکسن هستند این است که نگران نوزادان خود هستند و نمی‌خواهند ریسک کنند.»

وی در ادامه افزود: «این مطالعه نشان می‌دهد که واقعاً هیچ خطر مضاغفی برای نقایص مادرزادی وجود ندارد و واکسن برای مادر و نوزاد بی‌خطر و مفید است».

در این مطالعه، محققان از سونوگرافی برای بررسی ناهنجاری‌های ساختاری اصلی جنین استفاده کردند.

محققان امیدوارند این یافته‌ها اعتماد به واکسن‌ها را تقویت کند.