تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
سرویس : البرز
خبرنگار :
کدخبر : 9730
تاریخ : چهارشنبه، 05 مرداد 1401 - 12:46
مدیرکل استاندارد البرز خبر داد؛ بهره‌برداری از آسانسورهای فاقد تاییدیه ممنوع مدیر کل استاندارد استان البرز گفت: تائیدیه استاندارد ایمنی آسانسور اجباری بوده و بهره‌برداری از آسانسورهای فاقد تاییدیه ممنوع است.

البرز – امید بانوان؛ «محمد حسین طاهری» با بیان این خبر تصریح کرد: مسئولیت خطرات احتمالی ایجاد شده در استفاده از این‌گونه آسانسورها بر عهده مالکان و بهره‌برداران خواهد بود.

طاهری تاکید کرد: در اجرای قانون تفاوتی بین اشخاص حقیقی و حقوقی وجود ندارد و صیانت از حقوق عامه از وظایف سازمانی این اداره کل است. لذا، با ارگان‌ها و نهادهایی که با بی اعتنایی به الزامات استاندارد، زمینه‌ساز صدمه به مردم می‌شوند، وفق قانون برخورد خواهد شد.

مدیر کل استاندارد استان البرز در پایان گفت: در مرحله اول بازرسی‌ها، آسانسور 3 اداره دولتی پلمب شد و تا زمان اخذ تاییدیه استاندارد به همین وضعیت خواهند ماند.

انتهای پیام/