یکشنبه، 20 شهریور 1401 - 10:00

دروغگویی روی مبل

دروغگویی روی مبل نوشته اروین یالوم، نویسنده و روان‌پزشک معاصر هستی‌گرا است.

کتاب خوب_ امیدبانوان؛ اروین د. یالوم، نویسنده و روانپزشک هستی‌گرا که در ایران با کتاب معروف «وقتی نیچه گریست» شناخته می‌شود، در دروغگویی روی مبل به رابطه میان پزشک و بیمار می‌پردازد و داستان سه پزشک با تیپ‌های شخصیتی متفاوت را بیان می‌کند.

کتاب با داستان روان‌درمانگری به نام دکتر تراتر آغاز می‌شود. یکی از بیمارانش زنی است که چهل سال از او جوان‌تر است و تراتر با او رابطه‌‌ای بیش از رابطه‌ی پزشک و بیمار برقرار می‌کند. کمیته اخلاقی متوجه مسئله می‌شود و پزشکی به نام ارنست لش را مسئول پیگیری قضیه می‌کند اما بعد از مدتی خود این پزشک با توطئه همسر یکی از بیماران خود روبرو می‌شود، زنی که می‌خواهد با اغوا کردن ارنست او را به دردسر بیندازد، داستان آخر درباره پزشک پول‌پرستی به نام مارشال است که از قضا بیماری ثروتمند به مطبش می‌آید. مارشال تلاش می‌کند با ترفندهای مختلف، بیمار را مشتری دائمی خود نگه دارد.

یالوم در این سه داستان که درهم گره خورده‌اند با ترکیب واقعیت‌های روان کاوی، روابط پیچیده میان روانپزشک و بیمار را نشان داده‌است. پزشکانی که بیمارانشان را مداوا می‌کنند اما در زوایای پنهان روح و ذهنشان، خود هم دچار بیماری هستند.

 

شنیدن کتاب صوتی دروغگویی روی مبل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 همه دوست‌داران داستان‌های روان‌شناسانه را به شنیدن این اثر دعوت می‌کنیم.

 

درباره اروین د. ‌یالوم

اروین دیوید یالوم در سال ۱۹۳۱، در واشینگتن دی سی، ایالات متحده آمریکا متولد شد. او در مقام روانپزشک وجودگرا (اگزیستانسیالیست) و نویسنده آمریکایی فعالیت می‌کند. اروین در سال ۱۹۵۶ در بوستون در رشته پزشکی و در سال ۱۹۶۰ در نیویورک در رشته روانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. او در دانشگاه استنفورد الگوی روانشناسی هستی‌گرا یا اگزیستانسیال را پایه‌گذاری کرد. یالوم آثار دانشگاهی متعدد و چند رمان موفق تألیف کرده ‌است. اما بیشتر به‌عنوان نویسنده رمان‌های روانشناختی و همه‌فهم در حوزه علم روانشناسی، شهرت جهانی دارد. رمان وقتی نیچه گریست را باید مشهورترین اثر او دانست.

 

 

کدخبر: 10158


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise