الهام آمرکاشی- پایگاه خبری امیدبانوان؛ بسیاری از بانوان این سرزمین با نگاه فمینیستی و با تعدد مطالب متوالی درخصوص حمایت از دختران و زنان جامعه، درحالی سعی بر این مهم دارند تا ضمن تحقق برابری جنسیتی، کرامت و شخصیت بانوان کشور در این مقوله، مورد نادیدهانگاری قرار نگیرد که در تقابل، شماری از دختران جامعه با افکار تابوشکنی، سعی بر این امر دارند تا برابریِ خود را در همۀ موارد اعلام کنند؛ اما اسلوب پرداختن به این موضوع، درحالی این روزها در شماری موارد با لغزشهای متوالی، همراه است که بازتاب منفی را نیز حمل میکنند!
الهام آمرکاشی- پایگاه خبری امیدبانوان؛ درحالی از اردیبهشتماه سالِ جاری و با افزایش چندبرابری نرخ کالاهای اساسی در کشور، روندِ قیمتیِ قریب به اکثریت اجناس داخلی، با سرعت قابل توجهی در حرکت است که دست به گریبانیِ شماری از اقشار جامعه -ازجمله زنان سرپرست خانوار- با ضلع کلان اقتصاد و مؤلفههای اشتغال، تورم و سبد ارتزاق؛ بیش از گذشته، زنگ خطر بحران معیشتی را به صدا درآورده و همچنان نادیدهانگاری مسئولان وقت، برای این قشر از هرم جامعه آسیبزا تلقی میشود.
یک کارشناس جمعیت و روانشناس میگوید:در گذشته مردم از لحاظ فرهنگی بر این باور بودند که فرزند نعمت و هدیه الهی است و روزیاش را با خودش میآورد؛ در واقع، این اعتقاد و باور قلبی باعث میشد تا کسی ترس از فرزند آوری نداشته باشد اما امروزه با ترویج سبک زندگی غربی و تضعیف باورهای ما نسبت به رزاق بودن الهی، ما با ترس و نگرانی از بچهدار شدن مواجه هستیم.
به گفته یک روانشناس نوجوان، والدین اغلب از تغییرات سنی فرزندشان احساس نگرانی میکنند و به همین دلیل سعی میکنند در همه مسائل نوجوانشان نظارت و کنترل کنند؛ در حالی که نظارت بر نوجوان، در برخی مسائل ضروری و در برخی مسائل آسیبزا است.
یک جامعهشناس گفت: زنها به صورت رسمی در رسانه ملی نادیده گرفته میشوند. زن واقعا در جامعه ما انکار میشود و وجود ندارد، این خودش نوعی خشونت است. بگذریم از اینکه در گزینشهای اداری و گزینش برای انتخابات و کاندید شدن، تبعیضها و سختیها در مورد زنها خیلی بیشتر است. من معتقدم حاکمیت بسیار عقبتر از مردم و جامعه است و بیشتر خشونتها هم بهصورت تبعیضهای قانونی و اجتماعی است.
خبری از صدور مجوز استخدام پرستاران نیست. این درحالی است که ۱۱هزار تخت بیمارستانی بدون پرستار است!
بحران پزشکنماها؛ بحرانی که با سکه شدن بازار جراحیهای زیبایی بیشتر رخ نشان داده و بسیاری فارغ از داشتن یا نداشتن تخصص در این حوزه، وارد آن شده و به هر نحوی پولی به جیب میزنند؛ چالشی که کارشناسان حوزه سلامت معتقدند که قابل نظارت و پیشگیری است، اما با این شرط که همه دستگاههای نظارتی و متولیان سلامت با هدف مقابله با این پدیده دست در دست هم داده و مجازاتهای این سودجویان از سلامت مردم را جدیتر و بازدارنده کنند...
متخصصان زوج درمانی میگویند بیتوجهی به تشابه در جهانبینی با طرف مقابل و ازدواج صرفاً از روی اجبار و پاسخگویی به نیازهای جنسی میتواند باعث ایجاد مشکلاتی جدی در زندگی مشترک شود.
بعضی آمارها نشان میدهند ۳۰۰ هزار زن و ۱۰۰ هزار مرد در وضعیت تجرد قطعی قرار دارند و ۱۳ درصد خانوارهای ایرانی تکنفرهاند.
تبلیغات گسترده در امور پزشکی توسط پزشکنماها، یا افراد بدون صلاحیت علمی و تخصص کافی این روزها به اوج رسیده، آنها مردم را به سمت مراکز غیرمجاز درمانی ترغیب میکنند که در حوزه پزشکی چالشبرانگیز است و سلامت مردم به خطر میافتد.