پروپاگاندا یا کنش‌گری دستوری؟

عوام‌فریبی در ذهن مخاطب همواره بار معنایی منفی دارد اما همین عوام‌فریبی در طول تاریخ توانسته سیاست‌های اشخاص، دولت‌ها و جریان‌های تاریخی را به نحوی پی ببرد که منافع عده‌ای خاص تامین شود.

مادران مقاومت و سکوت فعالان حقوق زن

دکترای مطالعات زنان طی یادداشتی به موضوع مادران مقاومت و سکوت فعالان حقوق زن پرداخت.

رد پای سایه جنگ در نیمه تاریک دنیای کودکان

این روزها که جهان دیوانه‌وار چون زنگی مستی تیغ خشم و طمع در دست گرفته و نه مرز و حریم می‌شناسد و نه زن و کودک، این روزها که آوارگی کودکان اکراین و غزه قصه نیست که سوگی است بر دل نشسته، این روزها که دیگر روز نیست که شبی است بی‌پایان و گویی بی سحر... تنها ایمان است و امید که ما را قوی می‌دارد و این معجون عشق تنها قوت جانی است که مادران را با عشقی مادرانه نسبت به همه کودکان جهان بر آن می‌دارد که هم خود قوی بمانند و هم کودک آگاه و قوی بار بیاورند.

زنان و برقراری صلح در جامعه

همان‌طور که زنان از خشونت، بیشتر رنج می‌­برند، پس بیشتر مایل به برقراری آرامش و نظم اجتماعی هستند. به عبارتی بهتر برای برقراری آرامش در جامعه نباید از نقش زنان در کاهش تنش و خشونت غافل شد.

 رسانه تیغ دو لبه؛ لطفاً با احتیاط استفاده شود

در این عصر رسانه و آگاهی، سواد رسانه‌ای مثل یادگیری بسیاری مهارت‌های فردی ازجمله افزایش اعتماد به نفس و ارتقای عزت نفس به امید داشتن زندگی و کسب و کار بهتر نه‌تنها شرط کافی که شرط الزامی است. کافی است باور کنیم در این تنور داغ تبدیل شایعات به واقعیات و بالعکس اگر آگاهی، هوشیاری، تفکر چندبُعدی و مهارت مهم نگاه به موضوعات از زوایای مختلف را بلد نباشیم خواه ناخواه قافیه را باخته‌ایم.

چای روضه خوردن دارد...

شیعه مذهب غصه خوردن نیست، شیعه آیین در عزا مردن نیست. بارها شنیده‌ایم‌...دو ماه کامل عزاداری و البته روزهای دیگر سال هم، درگیر سوگواری...چه سرنوشت غمباری...!

 این بار اما یک تیر و چند نشان؛ نگاهی به علل مدیریت مصرف برق

ایام گرم سال و فصل تابستان، کاهش چشمگیر بارش نزولات جوی، خشکسالی و به‌تبع آن کاهش ذخیره منابع آبی تولید برق، وارد مدار شدن وسایل سرمایشی و مصرف بالای این تجهیزات، وقوع پدیده تغییر اقلیم و افزایش بی‌رویه ساخت‌وسازها، رشد تقاضا و... موجب می‌شود تا در روزهای مختلف سال با افزایش و رشد بالای مصرف انرژی برق مواجه شویم به‌نحوی‌که تأمین برق مطمئن و پایدار مشترکان با چالش‌هایی همراه می‌شود.

 تعیین رده مصرف انرژی ساختمان در جهان

بسیاری از کشورها با توجه به کمبود منابع انرژی در جهان، طرح‌های متنوعی در جهت بهینه‌سازی و کاهش مصرف انرژی در بخش‌های مختلف پرمصرف، آغاز کرده‌اند که یکی از آنها بخش ساختمانی است. در این بخش، داده‌های استخراج شده توسط طرح‌های مختلف رده‌بندی انرژی، پس از جمع‌آوری، در اختیار شرکت‌های برچسب‌گذاری قرار داده می‌شود تا آنها با انجام محاسباتی خاص اقدام به رده‌بندی انرژی و تدوین برچسب انرژی کنند.

آهسته مصرف کنید، ماراتن برق‌رسانی خط پايان ندارد

مجموعه صنعت برق با وجود تمامی سختی‌ها، در روزهای سرد زمستان و گرماگرم تابستان، بی‌وقفه در تلاشند تا برق پایدار و مطمئن مورد نیاز مشترکان را تامین کنند و در این مسیر مردان و زنان بسیاری، گام برمی‌دارند تا شبکه برق سراسری پایدار باشد.

آشوب در کربلا

نظریه «آشوب» توسط «ادوارد لورنتس» به سال 1972 میلادی ارائه شد و در جهان علم آشوبی برپا کرد. او نوشت: «اگر پروانه‌ای در برزیل بال بزند، گردبادی در کالیفرنیا شکل می‌گیرد.» در سال‌های اخیر، نظریه «آشوب» در همه عرصه‌های علوم نظری، تجربی و حتی علوم انسانی مطرح شده است.

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise