دستگیری زن کلاهبردار در پوشش امور خیریه در فردیس
سرپرست پلیس آگاهی البرز از دستگیری خانمی خبر داد که در قالب جمعآوری مبالغی به جهت انجام امورات خیریه از شهروندان در فردیس کلاهبرداری کرده بود.

فردیس – امید بانوان؛ سرهنگ «حکمت شجاعی»
اظهار کرد: در پی ارجاع یک فقره پرونده کلاهبرداری از دادسرای عمومی و انقلاب
شهرستان فردیس مبنی بر اینکه خانمی در سطح شهرستان مذکور در غالب کلاسهای چرمدوزی،
خیاطی و... اقدام به کلاهبرداری از بانوان و اخذ مبالغی تحت عنوان انجام امورات خیریه
نموده است، موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس
آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: پس از انجام تحقیقات مشخص شد متهم پرونده سالها به اتهام کلاهبرداری در زندان به سر برده است و با کمک خیرین از زندان آزاد و پس از آزادی در کلاسهایی که به همت انجمن حمایت از زندانیان تشکیل شده به عنوان مدرس حضور داشته و به تدریس چرم دوزی، خیاطی و... پرداخته است.
سرهنگ شجاعی اظهار کرد: این زن در این کلاسها با خانواده زندانیان آشنا شده و با سوء استفاده از اعتماد خانوادهها و با حیله و نیرنگ اقدام به گرفتن مبالغی وجه نقد از شکات تحت عنوان خرید جهیزیه و گرفتن وام قرصالحسنه نموده است.
سرپرست پلیس آگاهی البرز با اشاره به اینکه متهم پرونده پس از أخذ دستور قضایی دستگیر شد، اظهار کرد: خانم دستگیر شده در ابتدا منکر اعمال بزهکارانه خود شد ولی در مواجهه با مستندات و ادله پلیس، به جرم خود اعتراف کرد و پس از اعزام به دادسرا، طی قرار صادره شده روانه زندان شد.
* عکس آرشیوی است.
کدخبر: 13121