شنبه، 10 تیر 1402 - 10:01

رئیس اداره ورزش و جوانان فردیس:

کاراته‌کای فردیس صاحب مدال برنز مسابقات کاراته کارگری کشور شد

رئیس اداره ورزش و جوانان فردیس گفت: زینب شنوایی، کاراته‌کای فردیسی صاحب مدال برنز مسابقات کاراته کارگری کشور شد.

 ورزش. امیدبانوان؛ مهر نوشت؛ «سعید کولیوند» اظهار کرد: مسابقات قهرمانی کاراته کنترلی زنان کارگر و کارخانجات کشور با حضور ۱۳ تیم و ۳۰ کاراته کار از سراسر کشور به میزبانی شهرستان شاهرود برگزار شد.

 وی بیان کرد: استان‌های تهران، اردبیل، گلستان، البرز، آذربایجان شرقی، کرمانشاه، کرمان، خراسان جنوبی، لرستان، کردستان، فارس، گیلان و سمنان تیم‌های شرکت‌کننده در این رقابت‌ها بودند.

 رئیس اداره ورزش و جوانان فردیس متذکر شد: این مسابقات در دو بخش کاتا و کومیته برگزار و در کاتای انفرادی فاطمه افشار از استان تهران مقام اول، ریحانه نصیری از استان سمنان مقام دوم، زینب شنوایی از شهرستان فردیس و مرجان مختارپور از استان آذربایجان شرقی به صورت مشترک مقام سومی را از آن خود کردند.

 

 

کدخبر: 14218


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise