شنبه، 04 شهریور 1402 - 19:40

طی دو ماه

 شبکه توزیع آب نظرآباد پایدار می‌شود

امید بانوان؛ مدیرعامل آبفای البرز در جلسه تأمین آب شهرستان نظرآباد با تأکید بر این نکته که شهر نظرآباد مشکل کمبود آب ندارد و باید زون‌بندی آن اصلاح شود افزود: برای تأمین آب پایدار با فشار متعادل در شهر نظرآباد لازم است زون‌بندی آن دوباره باز طراحی شود و زون‌های فشاری آن با نصب شیر فشارشکن به تعادل برسد.

 نظرآباد. امید بانوان؛ «حمیدرضا نامداری» افزود: باتوجه‌به افت آبدهی چاه‌های نظرآباد در سه سال گذشته پیش‌بینی می‌شود برای تأمین آب تابستان سال 1403، شهر نظرآباد با 65 لیتر بر ثانیه کمبود مواجه شود که بر همین اساس برنامه حفر و تجهیز چهار حلقه چاه جدید در دست اقدام است که یک حلقه آن هم اکنون در منطقه آسیاب در حال حفر است و سه حلقه دیگر در منطقه سید جمال حفر خواهد شد.

 مدیرعامل آبفای البرز همچنین بر شناسایی و تعویض 3000 فقره کنتور معیوب، اجرای خطوط جمع‌آوری آب از چاه‌ها به مخازن، حذف 550 فقره انشعاب دو شبکه‌ای در خیابان‌های صدوقی، اشرفی اصفهانی، مدنی، دستغیب، مصطفی خمینی و انقلاب تأکید کرد.

کدخبر: 14947


آغاز ثبت نام در پویش ملی «گفت‌وگویاری»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise