توسعه شبکه فیبر نوری در شهر فردیس
مدیر مدیر نوسازی، تحول اداری و فناوری شهرداری فردیس گفت: تمامی ساختمانهای اداری فردیس به شبکه فیبر نوری متصل شد و طول شبکه فیبر نوری در شهر به ۳۸ کیلومتر رسید.
فردیس. امید بانوان؛ «علیرضا تقی پور» از توسعه زیرساخت های
شبکه فیبرنوری در فردیس خبر داد و اظهار کرد: توسعه زیرساخت شبکه فیبرنوری به طول ۱۸ کیلومتر در بلوارهای
طالقانی، ۴۴متری امام خمینی(ره)، بیات غربی، کچویی، کانال غربی، سه راه حافظیه و بسیاری
از نقاط دیگر شهرانجام شده که با احتساب آنها، طول کل شبکه فیبرنوری سطح شهر به ۳۵کیلومتر افزایش یافته است.
وی با اشاره به لزوم تجهیز ادارات و سازمانها به شبکه فیبر نوری و تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان با توجه به پهنای باند فیبر نوری و افزایش سرعت اینترنت و میزان امنیت شبکه، افزود: در این راستا حفاری و نصب کابل فیبرنوری و تجهیزات مربوطه برای برخی دستگاههای دولتی به طول۳۸کیلومتر توسط همکارانم در حوزه نوسازی، تحول اداری و فناوری شهرداری فردیس انجام شده است.
مدیر نوسازی، تحول اداری و فناوری شهرداری فردیس گفت: توسعه زیرساختهای الکترونیکی را یکی از نیازهای اساسی شهر دانست و افزود: خوشبختانه در طول دوسال گذشته و با تأکید شهردار حترم اقدامات مثبتی در جهت توسعه زیرساختهای الکترونیکی شهر صورت گرفته به طوری که بیش از ۷۰ درصد مجموع مساحت شهرفردیس به شبکه فیبر نوری مجهز شده است.
وی در ادامه از خرید تجهیزات، نصب و راهاندازی مرکز کنترل ترافیک شهر خبر داد و افزود: نصب و تعویض دوربینهای قدیمی در ۵ فلکه فردیس به تعداد ۵ دستگاه انجام شده است. همچنین در راستای ارتقای کیفیت خدمات به شهروندان و سهولت کاری کاکنان شهرداری فردیس بهروزرسانی تجهیزات سخت افزاری و رایانهای انجام شده است.
کدخبر: 18685








