تنقلات مضر را فراموش کنید
مطالعات نشان میدهد که مصرف حتی اندک تنقلات مضر میان وعده، سبب بیماریهای متابولیک و افزایش بیماریهای قلبی، سکته مغزی و دیابت میشود.
کرج - امید بانوان؛ ایرنا نوشت؛ ساینس، مطالعات محققان کلینیک مایو نشان میدهد که مصرف تنقلات مضر مانند چیپس، پفک، غذاهای آماده و کنسروی، سبب زنجیرهای از واکنشها و بروز بیماریهای متابولیک میشود.
بیماریهای متابولیک یا سندرم متابولیک با مجموعهای از اختلالات شامل فشار خون بالا، قند خون بالا، تری گلیسیرید بالا و کلسترول HDL (کلسترول مفید) پایین شناخته میشود. زمانی که این شرایط در کنار اضافه وزن و چاقی قرار بگیرند، منجر به دیابت، بیماریهای قلبی و سکته میشود.
مطالعات نشان میدهد که حتی مصرف کمی از این تنقلات مضر نیز میتواند زمینه را برای بروز بیماریهای متابولیک فراهم کند.
غذاهای چرب، شور، فرآوری شده، سرخ شده و حاوی مواد افزودنی، سبب التهاب و اختلالات هورمونی، به ویژه مقاومت در برابر انسولین میشود و تاثیر بهداشتی منفی روی سوخت و ساز دارد.
حداقل دو و نیم ساعت ورزش در هفته، خوردن غذای کم کالری و رژیم غذایی کم چرب، راه حل جلوگیری از سندرم متابولیک است.
نتایج این تحقیقات در نشریه FASEB منتشر شده است.
انتهای پیام/
کدخبر: 199