جمعه، 26 اردیبهشت 1404 - 09:14

پلیس راهور فراجا: حمایت کامل از استخدام بانوان در خطوط بی‌آرتی تهران

رئیس پلیس راهور فراجا کشور اعلام کرد که این نهاد کاملاً آماده حمایت از به‌کارگیری بانوان در خطوط اتوبوسرانی بی‌آرتی پایتخت است، مشروط بر اینکه مدیریت شهری و سازمان‌های مربوطه این طرح را اجرایی کنند. این اقدام می‌تواند فرصت‌های شغلی جدیدی برای زنان فراهم کرده و به برابری جنسیتی در حوزه حمل و نقل شهری کمک کند.

شهربانو. امید بانوان؛ در پی اظهارات هفته گذشته «حبیب کاشانی» عضو شورای اسلامی شهر تهران، در صحن علنی شورا مبنی بر لزوم به‌کارگیری بانوان دارای گواهینامه پایه یکم در حمل‌و‌نقل عمومی شهر تهران، خطوط اتوبوسرانی بی‌آرتی، این پیشنهاد با واکنش مثبت و حمایتی از سوی رئیس پلیس راهور فراجا مواجه شد.

سردار «سید تیمور حسینی» رئیس پلیس راهور کشور تصریح کرد: بارها اعلام کرده‌ام که خانم‌ها از دقت، نظم و رعایت قانون بالاتری نسبت به بسیاری از آقایان برخوردارند. بررسی‌های ما نشان می‌دهد که آمار تصادفات، تخلفات و حتی خسارات جانی در بین رانندگان زن به‌طور محسوسی پایین‌تر است.

حسینی افزود: طبق اطلاعات موجود، در تهران بین ۳۴۰ تا ۳۵۰ خانم دارای گواهینامه پایه یک هستند که این آمار تنها محدود به پایتخت است. بسیاری از این بانوان در حال حاضر در جاده‌های کشور با کامیون‌ها، کامیونت‌ها و اتوبوس‌های مسافربری فعالیت می‌کنند و سابقه موفق و بدون حادثه‌ای نیز دارند. این موضوع نشان می‌دهد که توانمندی بالای زنان در این حوزه نباید نادیده گرفته شود.

وی با اشاره به آمادگی پلیس راهور برای حمایت از اجرای چنین طرحی افزود: اگر مدیریت شهری و سازمان‌های ذی‌ربط تصمیم به استخدام بانوان در خطوط بی‌آرتی بگیرند، پلیس راهور نه‌تنها مخالفتی ندارد، بلکه کاملاً حمایت می‌کند. این طرح می‌تواند به اشتغال‌زایی برای بانوان منجر شود و به موازات آن، سطحی از برابری شغلی در حوزه‌هایی ایجاد کند که پیش‌تر به‌طور سنتی مردانه تلقی می‌شد.

حسینی همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی، آموزش مهارت‌های تخصصی و حمایت روانی و اجتماعی برای بانوان فعال در این حوزه تأکید کرد و گفت: پلیس راهور آمادگی دارد جلسات مشترکی با شورای شهر و سازمان‌های ذی‌ربط برای تسهیل فرآیند جذب و آموزش بانوان برگزار کند. همچنین ما در تلاش هستیم تسهیلاتی را برای بانوانی که قصد دریافت گواهینامه پایه یک دارند، در نظر بگیریم تا روند ورود آن‌ها به این حرفه سرعت گیرد.

وی در پایان، پیامی صریح به شورای شهر و مدیران شهری داد: در صورتی که نیاز به هر نوع حمایت قانونی، اجرایی یا آموزشی باشد، پلیس راهور در کنار شماست و از به‌کارگیری بانوان در خطوط بی‌آرتی پایتخت کاملاً حمایت می‌کند.

کدخبر: 20084


بایدها و نبایدها در شرایط جنگی
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise