دوشنبه، 29 دی 1404 - 16:19

۵۱ متقاضی کاندیداتوری شورای شهر در شهرستان چهارباغ

فرماندار شهرستان چهارباغ با اشاره به پایان مهلت ثبت‌نام انتخابات شوراهای اسلامی شهرها، از ثبت‌نام ۵۱ متقاضی در شهرستان چهارباغ خبر داد.

چهارباغ .امید بانوان؛ «محمدرضا البرزی ورکی» فرماندار شهرستان چهارباغ اظهار کرد: بر اساس اعلام ستاد انتخابات شهرستان چهارباغ، تا ساعت ۲۴ روز ۲۸ دی ماه، ۵۱ نفر برای حضور در انتخابات شورا در شهرستان چهارباغ (شهرهای چهارباغ، مهدی آباد، ملک آباد و شهرک ابریشم) ثبت‌نام کردند که از این تعداد، ۸ نفر خانم هستند.

 البرزی ورکی با ابراز خرسندی از استقبال خوب مردم چهارباغ از این رویداد مهم، گفت: این آمار نشان‌دهنده پویایی، مشارکت‌گرایی و دغدغه‌مندی جامعه چهارباغ برای انتخاب نمایندگانی شایسته و دلسوز است. ما به عنوان مسئولان، تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا زمینه را برای برگزاری یک انتخابات سالم، آزاد و با مشارکت حداکثری فراهم کنیم.

وی افزود: حضور بانوان در میان داوطلبان، گواه دیگری بر توانمندی و ظرفیت‌های ارزشمند زنان در جامعه است و ما به عنوان ستاد انتخابات، از تمامی بانوان واجد شرایط که تمایل به حضور در این عرصه را دارند، حمایت می‌کنیم.

فرماندار چهارباغ همچنین با اشاره به اهمیت انتخابات شورا در توسعه و آبادانی شهر و روستا، از تمامی واجدین شرایط خواست تا در صورت تمایل برای حضور در انتخابات شورای روستاها نیز، در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

وی اظهار کرد: ما معتقدیم که مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، تضمین‌کننده انتخاب نمایندگانی خواهد بود که بتوانند با همدلی و تعامل با مردم، گره‌های اصلی شهر را باز کرده و به ارتقای سطح زندگی شهروندان کمک کنند.

کدخبر: 20861

منبع: فارس


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise