یکشنبه، 28 تیر 1405 - 14:35

جنگ کریدورها؛ وزیر زن کابینه از ضرورت نبرد برای حفظ شریان‌های اقتصادی می‌گوید

فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، در آیین آغاز عملیات اجرایی آزادراه اردکان - مهریز، با تأکید بر اینکه در شرایط حساس فعلی، «جنگ کریدورها» اولویت راهبردی کشور است، اعلام کرد که وزارتخانه با مشارکت ۷۰ درصدی بخش خصوصی برای تکمیل شبکه‌های ترانزیتی کشور عزم جدی دارد.

به گزارش امید بانوان؛ فرزانه صادق در این مراسم با تجلیل از غیرت مهندسان و پیمانکاران ایرانی، مفهوم حقیقی آزادراه را مشارکت فعال بخش خصوصی دانست. وی تصریح کرد تا از تأمین منابع و مشارکت این بخش اطمینان حاصل نشود، کلنگی به زمین نخواهد خورد، چرا که اولویت، عمل به وعده‌های داده شده به مردم است.

به گفته صادق، آزادراه اردکان - مهریز که بخشی از کریدور استراتژیک شمال به جنوب (از مرز بازرگان و آستارا تا بندرعباس) محسوب می‌شود، نقش مؤثری در صرفه‌جویی سوخت، ایمنی جاده‌ای و تسریع در ترانزیت کالا ایفا خواهد کرد. 

وی همچنین از تفویض اختیارات کامل به استانداران برای مولدسازی و تأمین زیرساخت‌های مسکن خبر داد و افزود که با وجود شرایط سخت یک‌ساله، بازسازی و روکش آسفالت ۲۵۰ کیلومتر راه، گامی بزرگ برای ایستادگی در برابر تلاش‌های دشمن برای ایجاد بن‌بست ارتباطی بوده است.

اینکه سکان هدایت این نبرد لجستیکی در دستان یک زن است، حاوی پیامی معنادار برای توسعهٔ ملی است. وزیر راه و شهرسازی با ادبیاتی صریح از «جنگ کریدورها» سخن می‌گوید؛ نبردی که در آن دشمن قصد دارد با قطع شریان‌های ارتباطی، ایران را در انزوا قرار دهد. مدیریت صادق در این پروژه نشان می‌دهد که اولویت او، گذار از حرف به عمل از طریق جذب سرمایه‌های خصوصی است. این رویکرد، نمادی از مدیریت منعطف اما مقتدرانه است که می‌تواند در این شرایط خاص جنگی، ثبات و امنیت تردد و تجارت را تضمین کند.

سخن نکته: 

کریدورهای حمل‌ونقل امروز تنها مسیر جابه‌جایی کالا نیستند؛ بسیاری از کارشناسان آن‌ها را یکی از مهم‌ترین ابزارهای قدرت اقتصادی، دیپلماسی و امنیت ملی کشورها در جهان امروز می‌دانند.


ویترین داغ

در «امید بانوان» معتقدیم مدیریت جهادی در کلان‌وزارتخانه‌ها، کلید گشایش پروژه‌های عمرانی است. اگر این رویکرد جهادی خانم وزیر در تأمین زیرساخت‌ها را در کنار افتتاح سالن ۶ هزار نفری کرج بگذاریم، می‌بینیم که سرعت‌بخشی به پروژه‌های بر زمین مانده، به یک الگوی مدیریتی مشترک تبدیل شده است. پیشنهاد می‌کنیم برای بررسی دقیق‌تر این مدیریت میدانی، تحلیل ما درباره «چالش‌های ۱۴ ساله‌ تکمیل زیرساخت‌های ورزشی البرز» را در «نجوای آگاهی» مطالعه کنید تا پیوند این پروژه‌ها با معیشت مردم را بهتر درک کنید.

کدخبر: 21583


پایگاه خبری تحلیلی «نجوای آگاهی»
امید بانوان
System Advertise