خواص برگهای سبز گل کلم در غذا
به گفته کارشناسان تغذیه، برگهای سبز گل کلم دارای خواص متعددی هستند که میتوان از آن در پخت غذا استفاده کرد.
کرج - امید بانوان: مهر نوشت؛ معمولا بعد از خرید گل کلم، فقط قسمت سفید آن مصرف شده و برگ های سبز آن دور ریخته میشود در حالیکه این برگهای سبز بسیار مغذی بوده و دارای فواید زیادی برای سلامت هستند.
به گفته کارشناسان تغذیه، برگهای گل کلم یکی از غنیترین منابع کلسیم هستند بطوریکه هر ۱۰۰ گرم از این برگها در رژیم غذایی، ۶۰۰ میلی گرم از کلسیم را تامین میکند.
همچنین هر ۵۰ گرم از این برگهای سبز تقریبا حاوی ۲۰ میلیگرم آهن است که به مراتب بیشتر از میزان موردنیاز بدن است، چراکه میزان آهن موردنیاز بدن ۱۵ میلیگرم در روز است.
برگ های سبز گل کلم مملو از پروتئین و اسید آمینه است و مصرف هر ۱۰۰ گرم از این برگها، ۲۰ گرم پروتئین به همراه دارد. همچنین مصرف ۲/۱ فنجان برگ سبز گل کلم حدود نیمی از میزان ویتامین C مورد نیاز را تامین میکند. پس از مصرف برگهای سبز گل کلم غافل نشوید.
انتهای پیام/
کدخبر: 346