دوشنبه، 28 شهریور 1401 - 12:31

کولیوند خبر داد:

انتقال ۳۶۳ بیمار و ۷۴ پیکر زائر ایرانی از عراق به کشور

رئیس جمعیت هلال احمر از انتقال ۳۶۳ بیمار و ۷۴ پیکر زائر ایرانی از خاک عراق به ایران خبر داد.

جامعه – امید بانوان؛ ایرنا نوشت؛ پیرحسین کولیوند روز دوشنبه گفت: این تعداد از مرز مهران و شلمچه تا روز گذشته- یکشنبه ۲۷ شهریور- وارد خاک ایران شده است.

وی با بیان اینکه هر کدام از بیماران و مصدومان ایرانی که در مراکز درمانی عراق به شرایط پایدار برسند به خاک کشور منتقل می‌شوند، ‌ اظهار داشت: هر زمان شرایط مساعد شد، همه افرادی که در مراکز درمانی عراق بستری هستند به کشور منتقل می‌کنیم.

کولیوند با اشاره به اینکه هنوز ۷۰۰ هزار زائر ایرانی در عراق حضور دارند و بیشتر تراکم در شهرهای نجف و کربلا است، ‌گفت: همچنان مراجعه به درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های هلال احمر ایران در این دو شهر زیاد است اما درمانگاه‌های هلال احمر در مسیر نجف تا کربلا جمع شده است.

وی با بیان اینکه مردم هیچ نگرانی درباره انتقال بیماران و مصدومان ایرانی به خاک کشور نداشته باشند، افزود: با وجودی که هلال احمر وظیفه‌ای در این بخش ندارد و وظیفه اصلی با شرکت‌های بیمه است اما در صورت نیاز از همه امکانات خود همچون آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، ‌نیروهای تخصصی، بالگرد و یا هواپیما استفاده می‌کند و همه بیماران ایرانی را به کشور منتقل می‌کند.

انتهای پیام/

کدخبر: 10233


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise