شنبه، 30 مهر 1401 - 19:40

مشاور استاندار البرز در امور بانوان منصوب شد

طی حکمی از سوی استاندار البرز، معصومه آقایی به عنوان مشاور استاندار در امور بانوان منصوب شد.

البرز- امید بانوان؛‌ به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، در متن این حکم از سوی مجتبی عبداللهی استاندار البرز آمده است:

سرکار خانم معصومه آقایی

سلام و علیکم

با عنایت به سوابق، تعهد و تجارب ارزنده سرکار عالی به موجب این ابلاغ به سمت مشاور استاندار در امور بانوان منصوب می شوید.

لذا مورد انتظار است، با استفاده حداکثری از ظرفیت های بالقوه و بالفعل موجود با همکاری سایر بانوان فرهیخته و تعامل سازنده با سازمان ها، دانشگاه ها و سایر حوزه ها در زمینه امور بانوان با محوریت تحکیم، امنیت و پایدار نمودن بنیان خانواده، کاهش مشکلات، توانمندسازی بانوان ارتقا نقش و جایگاه آنان در خانواده و محیط کار در جامعه اقدام نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال وظایف محوله را در جارچوب قوانین و مقررات و در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اهداف عالیه دولت محترم مردمی ایران قوی به انجام رسانید. توفیقات روز افزون شما را از درگاه پروردگار مسئلت دارم.

انتهای پیام. 

کدخبر: 10808


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise