پنجشنبه، 24 آذر 1401 - 17:40

دبیر شورای اسلامی شهر کرج:

شورای شهر تا کی باید جوابگوی بی تدبیری شهرداری باشد

دبیر شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به گلایه تعدادی از کارکنان تبدیل وضعیت شهرداری گفت: اعضای شورای اسلامی شهر تا کی باید جوابگوی بی تدبیری شهرداری در امور پرسنلی باشد.

کرج – امید بانوان؛ «فاطمه منعمی» در نطق پیش از دستور هشتاد و پنجمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه شورای شهر همیشه پاسخگوی مطالبات کارکنان است، اظهار داشت: با توجه به عدم پاسخگویی مدیران مربوطه شهرداری به سئوالات تعدادی از کارکنان قراردادی مجموعه مدیریت شهری در اعتراض به دادنامه جدید دیوان، در مقابل ساختمان شورای شهر گلایه کردند.

دبیر شورای اسلامی شهر کرج تصریح کرد: اگر کارکنان شهرداری از کارآمدی شهرداری نا امید شوند برای حل مشکلات خود به سراغ اعضاء شورای شهر و دیگر مجموعه‌های تصمیم گیر می‌روند در حالی که شهرداری باید پاسخگوی مطالبات باشد و پرسنل را سرگردان نکند.

 منعمی بیان کرد: با اختیاراتی که قانون اساسی به شورای شهر داده پیگیر خواسته کارکنان مجموعه مدیریت شهری هستیم و از هیچ کوششی در این راستا دریغ نمی‌کنیم.

کدخبر: 11696


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise