جمعه، 22 اردیبهشت 1402 - 15:41

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز:

جشنواره ملی مد و لباس اسلامی در البرز یک رویداد مُد هویتی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز با اشاره به استقبال استانها برای حضور در جشنواره ملی مد و لباس اسلامی به میزبانی این استان، این فستیوال را یک رویداد بزرگ در زمینه نساجی و پوشاک اقوام از منظر مُد هویتی در اجتماع خواند.

البرز. امیدبانوان؛ «سعیدجابری انصاری» شامگاه پنجشنبه در خصوص ماهیت اجرای جشنواره ملی مد و لباس البرز افزود: استان البرز سرزمین اقوام ایران زمین است و از سویی یکی از قطب ها صنایع در کشور به شمار می‌رود؛ تعدادی از کارخانجات و مراکز تولیدی نساجی ملی در البرز استقرار دارند.

وی اظهار کرد: در راستای معرفی این مراکز به عنوان کانون‌های تولید پوشاک در کشور و احیای طرح‌های اقوام در منسوجات اجتماع این زنجیره سازی فرهنگی در البرز صورت می‌گیرد.

وی احیا هویت فرهنگی در صنایع پوشاک را مورد اهمیت دانست و با اشاره به ارسال آثار از سراسر نقاط کشور به البرز افزود: تنوع طرح‌ها و دوخت‌ها در لباس اقوام ایرانی و انطباق آن با پوشش مناسب اجتماع این جشنواره را به یک رویداد مُد هویتی تبدیل کرده است.

جابری انصاری با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای ارسال آثار وجود ندارد، گفت: بدلیل استقبال بالای هنرمندان و فعالان این عرصه تا ۳۰ اردیبهشت ماه نیز فرصت ارسال آثار تمدید شده است و پس از این تاریخ وارد فاز اجرای کار خواهیم شد.

وی با اشاره به پیش‌بینی بخش‌های متنوع جنبی در این جشنواره افزود: اواخر خردادماه و تیرماه این جشنواره بزرگ را در استان البرز برگزار خواهیم کرد و فعالان این عرصه با ارایه کارهای خود از سراسر ایران اسلامی دیده و معرفی می‌شوند.

کدخبر: 13704


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise