یکشنبه، 05 شهریور 1402 - 15:55

افتتاح مرکز تأمین مواد اولیه صنایع دستی در البرز به مناسبت هفته دولت

سرپرست معاونت صنایع دستی البرز از افتتاح مرکز تامین مواد اولیه محصولات صنایع دستی که به فروش متمرکز مواد اولیه و تجهیزات چند رشته صنایع دستی می‌پردازد، در هفته دولت خبر داد. 

البرز. امیدبانوان؛ این مرکز که توسط شرکت تعاونی خانه کارآفرینان صنایع دستی استان البرز راه‌اندازی شده، با حضور معاون صنایع‌دستی البرز، مدیر کل کار، مشاور و مدیر کل امور بانوان استانداری البرز و جمعی از هنرمندان افتتاح شد. 

شهرزاد تیمورزاده اظهار کرد: این مرکز در زمینه تأمین مواد اولیه رشته‌های چرم، سفال و سرامیک، پته دوزی، نمدمالی، گلیم بافی، معرق چوب و ... فعالیت  می‌کند و به تدریج به تکمیل مواد اولیه و تجهیز دیگر رشته‌ها پرداخته می‌شود. 

سرپرست معاونت صنایع دستی استان البرز با اشاره به اینکه تسهیل خرید مواد اولیه برای تولیدکنندگان از اهداف راه‌اندازی این مرکز است، گفت: تولید کنندگان صنایع‌دستی در این رشته‌ها می‌توانند مواد اولیه را به صورت متمرکز از این محل تهیه کنند.

کدخبر: 14974


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise