یکشنبه، 19 شهریور 1402 - 14:34

در کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار مصوب شد؛

 آمادگی کامل اعضای ستاد مدیریت بحران تا ۲ روز آینده در البرز

امیدبانوان؛ سرپرست مدیریت بحران استانداری البرز با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار گفت: در این کارگروه مصوب شد دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران تا دو روز آینده در آمادگی کامل باشند.

البرز. امیدبانوان؛ « مهدی مهرور» با اشاره به اینکه این جلسه با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی در استان تشکیل شده است، افزود: در زمان صدور هشدار نارنجی ضروری است که افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و ریوی نظیر آسم، سالمندان و کودکان از هر گونه فعالیت فیزیکی خارج از منزل اجتناب کنند و شهروندان نیز فعالیت‌های طولانی و سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

وی  توصیه کرد: برای پیشگیری از ورود گرد و غبار به داخل ساختمان، در و پنجره‌ها و منافذ را ببندیم و از باز و بسته کردن غیر ضرور آن‌ها پرهیز شود، همچنین در شرایط بروز گرد و غبار به علت بخارات حاصل از پاک کننده‌های شیمیایی و گندزدا‌ها حتی الامکان از این مواد کمتر استفاده شود.

سرپرست  مدیریت بحران استانداری البرز بیان داشت: بر اساس توصیه پزشکان شهروندان به هنگام بروز گرد و غبار مصرف شیر و ماست کم چرب و میوه و سبزیجات تازه برای دفع سموم از بدن را در دستور کار قرار دهند.

کدخبر: 15309


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise