جمعه، 31 شهریور 1402 - 18:28

برای شرکت در جام ملت‌های آسیا؛

تیم ملی فوتبال دختران زیر ۱۷ سال عازم تایلند شد

آئین بدرقه تیم ملی فوتبال دختران (زیر ۱۷ سال) جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در دور نهایی مسابقات فوتبال جام ملت‌های دختران آسیا به میزبانی تایلند، برگزار شد.

ورزش. امید بانوان؛‌ ایرنا نوشت؛ آئین بدرقه تیم ملی فوتبال دختران(زیر ۱۷ سال) برای اعزام به دور نهایی مسابقات فوتبال جام ملت‌های دختران آسیا روز چهارشنبه در مرکز ملی فوتبال ایران برگزار شد.

«مریم منظمی» نائب رئیس فدراسیون در امور بانوان‌ آینده‌داران فوتبال در این آئین دختران فوتبالیست را سرمایه آینده دانست و بیان کرد: اینان در گروهی قرار دارند که بهترین عملکرد را از خود نشان خواهند داد.

وی افزود: دختران ما مجهز به اسلحه قوی غیرت هستند و دختران ایرانی ثابت کردند در تمام رشته‌ها با وجود نابرابری‌ها و با همه امکاناتی که سایر کشورها وجود دارد، مقابله می‌کنند.

«مهدی محمدنبی» نائب رییس فدراسیون فوتبال نیز در این مراسم گفت: حمایت‌ها از حوزه بانوان موجب خوشحالی است و کار در حوزه بانوان نیازمند دوندگی و روحیه بالایی است.

وی، با بیان اینکه باید نگاه و رفتار حرفه‌ای را در ورزش گسترش دهیم، گفت: شما منتخبی از صدها هزار نفر دختر نوجوان کشور و نماینده آنها هستید و وقتی که در تیم ملی قرار می‌گیرید باید یک سفیر خوب در خارج از کشور باشید.

محمدنبی افزود: نتیجه‌گرایی خوب است اما اخلاق حرفه‌ای و رعایت مناسباتی که در اردو و زمین مسابقه مرسوم است نیز بسیار با اهمیت است.

«مریم اردبیلی» مدیرکل امور بانوان و خانواده شهرداری تهران نیز در این آئین، برای تیم ملی بانوان آرزوی موفقیت کرد و افزود: عزم و اراده برای حرکت و خروج از انفعال و روزمرگی باید در همه دختران و مادران جامعه موج بزند.

وی ادامه‌ داد: تلاش و پیروزی ورزشکاران برای تمام دختران ایران امیدبخش و انگیزه آفرین است.

اردبیلی خطاب به فوتبالیست‌های نوجوان تاکید کرد: حضور شما از تمام جهات برای جامعه مغتنم و مثمر ثمر است و آینده دختران ما آینده‌ای روشن است.

گفتنی است تیم ملی فوتبال دختران(زیر ۱۷ سال) برای دور نهایی مسابقات فوتبال جام ملت های دختران آسیا راهی تایلند می‌شوند.

کدخبر: 15608


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise