دوشنبه، 03 مهر 1402 - 20:33

رئیس کمیته حقوقی ستاد انتخابات شهرستان کرج:

قانون جدید انتخابات بسیاری از جرائم انتخاباتی را لحاظ کرده است

رئیس کمیته حقوقی ستاد انتخابات شهرستان کرج گفت: بسیاری از مسائلی که جرم تلقی می‌شود در قانون جدید قید شده و از این رو همه عوامل اجرایی و اعضا باید نسبت به قوانین آگاهی کامل را داشته باشند.

کرج. امید بانوان؛‌ دکتر «احمد نوروزی» در جلسه ستاد انتخابات شهرستان کرج که به ریاست «یحیی رمضانی» رئیس مرکزحوزه انتخابیه شهرستان‌های کرج، فردیس و اشتهارد و با حضور رئیس ستاد انتخابات و رؤسای کمیته‌ها در محل فرمانداری کرج برگزار شد، بیان کرد: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی باید فصل الخطاب عملکرد مسئولان و مجریان برگزاری انتخابات قرار داشته باشد.

وی تأکید کرد: قانون جدید انتخابات بسیاری از جرائم انتخاباتی را لحاظ نموده و از این جهت تمامی دست اندرکاران و عوامل اجرایی انتخابات باید نسبت به قانون توجیهه باشند که این امر می‌تواند در بسیاری از وقوع جرم پیشگیری کند.

کدخبر: 15697


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise