پنجشنبه، 06 مهر 1402 - 18:52

مدیر منطقه ۵ شهرداری کرج:

ایمن‌سازی و عملیات اجرایی دیواره‌های گود حصارک آغاز شد

مدیر منطقه ۵ شهرداری کرج عنوان کرد: باتوجه به حمایت‌ها و پیگیری‌های اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار کرج عملیات پایدار، ایمن‌سازی و کار اجرایی دیواره‌های گود حصارک مطابق اصول فنی و مهندسی آغاز شد.

 کرج. امید بانوان؛ «حسین عطایی» با اعلام این خبر بیان کرد: پس از انجام مقدمات اداری و تعیین پیمانکار و کارفرمای جدید مقدمات طراحی از وضعیت موجود، آزمایشات زمین‌شناسی انجام و به دلیل ضرورت ایمن‌سازی بلافاصله کار اجرایی در تمام دیواره‌های پروژه مذکور انجام شده است.

عطایی افزود: در این راستا مقاوم‌سازی، اضافه کردن المان‌های فشاری و کششی و افزایش تحمل بارگذاری در دیواره غربی گود درحال انجام است.

وی ادامه داد: به همین منظور عملیات بتن‌ریزی پای تمام شمع‌های فلزی قائم با نصب برشگیربه عمق حداقل ۲ متر صورت گرفته است.

 او همچنین از حفاری و کیج گذاری و بتن‌ریزی شمع‌ها در این پروژه خبر داد و گفت: همچنین میلگردهای مورد نیاز برای  شمع‌ها توسط کارفرما خریداری و در پروژه تخلیه شده و نیروهای اجرایی متخصص و ماهر برای ادامه عملیات در حال فعالیت و آماده‌سازی هستند.

مدیر منطقه ۵ شهرداری کرج در پایان گفت: با جرای پایش همزمان گود که به صورت مداوم از طریق کارفرما وبا نظارت کامل درحال انجام است، امیدواریم ضمن روند پایدارسازی وایمن‌سازی گود، آرامش و امنیت بیشتر ساکنین مجاور گود فراهم شود.  

کدخبر: 15775


السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise