پنجشنبه، 13 مهر 1402 - 18:56

رئیس‌کل دادگستری استان البرز:

اسناد مالکیت منطقه اسلام‌آباد با قطعیت پیگیری و صادر می‌شود

رئیس‌کل دادگستری استان البرز در بازدید از تپه مرادآب گفت: با عنایت به تأکید رئیس قوه قضاییه اسناد مالکیت منطقه اسلام‌آباد با قطعیت پیگیری و صادر خواهد شد.

کرج.امید بانوان؛  شهردار کرج به همراه رئیس‌کل دادگستری استان البرز و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کرج از تپه مرادآب بازدید کردند.

در این بازدید «مهرداد کیانی» شهردار کرج به همراه فاضلی هریکندی رئیس‌کل دادگستری استان البرز و حجت‌الاسلام و المسلمین سعیدی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کرج ضمن بررسی ظرفیت‌های این منطقه موضوعات مرتبط با ساماندهی تپه مرادآب را مورد بررسی قرار دادند.

رئیس‌کل دادگستری استان البرز با اشاره به ظرفیت‌های استثنایی محدوده تپه مرادآب، بیان کرد: باتوجه‌به موقعیت جغرافیایی ویژه این منطقه اجرای طرح‌های گردشگری می‌تواند به توسعه تپه‌مرادآب و املاک پایین‌دست کمک کند.

  «حسین فاضلی‌هریکندی» گفت: با عنایت به تأکید رئیس قوه قضاییه اسناد مالکیت منطقه اسلام‌آباد نیز با قطعیت پیگیری و صادر خواهد شد.

شهردار کرج نیز گفت: با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته قرارگاه صدور اسناد منطقه اسلام‌آباد به‌منظور تسهیل در صدور و تحویل اسناد در ستاد ساماندهی تپه مرادآب تشکیل شده که تا حصول نتیجه لازم با جدیت دنبال خواهد شد.

مهرداد کیانی یادآور شد: ایجاد میز خدمت در مساجد منطقه اسلام‌آباد به‌منظور تبیینِ برنامه‌ها و تشویق ساکنین برای همراهی با برنامه‌های ساماندهی این منطقه از اقداماتی است که از سوی ستاد ساماندهی تپه مرادآب اجرایی خواهد شد.

کدخبر: 15909


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise