چهارشنبه، 24 آبان 1402 - 16:33

کارخانه فخر ایران به شهرک صنعتی منتقل می‌شود

پیرو مصوبه کارگروه زیربنایی استان البرز و اخذ آرا اعضای شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، مقرر شد بیش از ۷۰ درصد اراضی کارخانه فخر ایران برای احداث اماکن عمومی، تفریحی، فرهنگی، موزه و... اختصاص یابد و این واحد تولیدی از بافت شهری خارج شده و به شهرک صنعتی انتقال یابد.

البرز. امید بانوان؛ «مجتبی عبداللهی» در هشتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که روز چهارشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۲ با حضور نمایندگان مردم البرز در مجلس شورای اسلامی در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، افزود: سند آمایش استان تهیه و تدوین شده و باید در تمامی تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: با تشکیل کارگروهی تخصصی به‌دنبال احصا و اعمال نظرات مغفول مانده و کارشناسی مدیران هستیم ولی اصول سند مشخص است و باید ملاک تمامی امور استان قرار گیرد.

عبداللهی گفت: ضرورت دارد فرمانداران و تمامی مدیران استان با تسلط بر حوزه خود نسبت به اعمال اهداف سند آمایش و تطبیق آن با برنامه‌های مربوطه اقدام کنند.

وی همچنین حفظ و توسعه اراضی کشاورزی و فضای سبز استان را یک ضرورت دانست و مدیران را ملزم به توجه به این امر مهم کرد.

در این نشست پیرو مصوبه کارگروه زیربنایی استان و اخذ آرا اعضای شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، مقرر شد بیش از ۷۰ درصد اراضی کارخانه فخر ایران برای احداث اماکن عمومی، تفریحی، فرهنگی، موزه و... اختصاص یابد و این واحد تولیدی از بافت شهری خارج شده و به شهرک صنعتی انتقال یابد.

کدخبر: 16407


۵ گروهی که باید بنزین ۵۰۰۰ تومانی بزنند
السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا
اللهم عجل لولیک الفرج
امید بانوان
System Advertise